Auto obojsmerná Diaľkové Ovládanie 4 Tlačidlo LCD Monitor Prepínač Parkovanie Naftový Ohrievač Vzduchu Regulátor Prijímač

€17.51


Auto obojsmerná Diaľkové Ovládanie 4 Tlačidlo LCD Monitor Prepínač Parkovanie Naftový Ohrievač Vzduchu Regulátor Prijímač

Stav: 100% nové, Farba: Black & White Materiál: Plast & Kovové Diaľkové ovládanie Veľkosť: cca.8.4x3.9x2.1 cm(3.31x1.54x0.83inch)(LxWxT) Vzdialený Prijímač Veľkosť: cca.5.3x3.7 cm(2.09x1.46inch)(DxH) Napätie: 12-20V Položky zahrnuté:

1 x obojstranný Diaľkový ovládač

1 x obojstranný Vzdialený Prijímač Kompatibilný S: vhodné na Auto, Diesel Ohrievač Vzduchu

Toto Je Aftermarket Náhradný Tovar, Ale Nie Skutočné Poznámka:

1) Všetky rozmery sú merané ručne, tam môže byť malé odchýlky.

2) Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na nastavenie farieb jednotlivých monitor.

3) Batéria, nie je súčasťou dodávky, nutné zakúpiť 2 tréningy AAA batérie.

Rozmer Výrobku:

Funkcia:

1) Podľa pôvodné špecifikácie.

2) Perfektný zápas pre originálne vybavenie.

3) Jednoduchú inštaláciu.

4) Stabilné vlastnosti, vysokú spoľahlivosť.

Dva-pásmový diaľkové ovládanie pokyny:

1) párovanie Diaľkové ovládanie:

-Najprv dať prijímanie časti, ktoré musia byť spárované do čaká párovanie štátu.

-Potom stlačte a podržte tlačidlo na diaľkovom ovládači a potvrďte stavať v rovnakom čase, diaľkové ovládanie zobrazí sa čaká na párovanie rozhranie.

-Diaľkové ovládanie a prepínanie zadajte automatické párovanie procesu. Po kód je úspešne uzavreté, bude automaticky exit kód párovanie rozhranie a displej normálne prevádzkové parametre.

-Ak kód zlyhá, nebude zadajte normálne zobrazenie pracovných parameter štátu. Ak diaľkové ovládanie kód nie je doručené po uplynutí časového limitu, bude automaticky exit kód zodpovedajúce štátu.

2) Teplotného režimu prepínania:

Pri výbere regulácia teploty metóda, diaľkové ovládanie, stačí stlačiť hore a dole kľúče v rovnakom čase a prepnúť na automatickú reguláciu teploty a zobrazovať teplotu. Ak je teplota manuálne kontrolované, olej, množstvo, zobrazí sa ikona.

3) Úprava pracovný stav:

Pracovný stav ohrievač môže byť upravená pomocou diaľkového ovládania kedykoľvek. Metód, ako je uvedené nižšie:

-Nastavenie kľúč: zvýšiť čerpadla objem oleja (ručné ovládanie teploty režim), alebo zvýšiť nastavenú teplotu zvýšiť výstupná teplota vody z ohrievača.

-Dole kľúčom: znížiť množstvo oleja čerpadla (ručné ovládanie teploty režim), alebo zníženie nastavenej teploty s cieľom znížiť výstupná teplota vody z ohrievača.

Dva-pásmový vzdialený prijímač popis:

1) ON/OFF Tlačidlo: Dlhé stlačte tlačidlo on/off:

-Tam je svetlo pod prepínacie tlačidlo. Ak je zapnutá, to znamená, že je zapnutý, a ak bliká, znamená to, že tam je chyba.

-Štarte: Pri pracovné napätie spĺňa podmienky, stlačte a podržte tlačidlo zapnúť / vypnúť.

2) Manuálne tankovanie:

V vypnutý stav, stlačte tlačidlo on/off tlačidlo 5 krát neustále a rýchlo začať ručné čerpadlo oleja. Keď všetky vzduchu v oleja okruh je vyčerpaný, stlačte tlačidlo ON / OFF tlačidlo na zastavenie čerpadla. Tento proces vyžaduje, aby niekto dodržiavať, aby sa zabránilo nadmernému paliva vstupe na stroj a spôsobuje čierny dym pri štarte.

3) Vzdialený párovanie:

V power-on štátu, stlačte tlačidlo on / off tlačidlo 5 krát v rýchlom slede, indikátor bliká, a zadajte diaľkové ovládanie, párovanie stave čakania. Súčasne, stlačte a podržte tlačidlo napájania + set tlačidlo na diaľkovom ovládači spustíte diaľkové ovládanie, párovanie. Čakať na auto-dokončenie párovania ukončiť.

Štítky: auto tepla, vzduch naftový ohrievač, ohrievač vzduchu, rám teplejšie, luzand diesel parkovisko, kúrenie, univerzálny naftový ohrievač vzduchu, loď kotvy stenu decor, silikónové guličky v penise, hliníkové naftový ohrievač vzduchu, naftový ohrievač.


( 1 Hodnotenie )

Počet