6.2 palcový UMIDIGI Z2 LCD Displej+Dotykový Displej Digitalizátorom. Zhromaždenie Originálne Nové LCD+Dotyk Digitalizátorom. pre UMIDIGI Z2+Nástroje

€34.73


iParto Srdečne Vás Vítam!

Reálne Fotografie Produktov! Skutočné description!

Viac ako 5 rokov skúseností v odbore!

Top Kvalita, testované po jednej pred odoslaním!

[Druh Poznámka:]

1. Ak máte akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Budeme riešiť to dobre pre vás. Prosím, nenechajte otvorenej náhodne , v opačnom prípade vám bude zaznamenaný ako zlé úverové u nás, www.tantra-egypt.sk, a tiež v Číne Predajcovia Ligy. A byť blokované.

2. Výrobok bude dodaný prostredníctvom Žiadny Registrovaný Air Mail automaticky, ak sa rozhodnete doprava zadarmo; ak potrebujete sledovacie číslo , zvoľte si, prosím, Švédsko Poštou alebo Čína príspevok air mail .

UMIDIGI Z2 Displeja LCD + Dotyk Sc reen Digitalizátorom. Montáž

100% Originálne Nové LCD + Dotyk Digitalizátorom.

pre UMIDIGI Z2 + Nástroje

Funkcie: 1. 100% Originálne LCD Displej + Touch Panel Snímač Obrazovky pre UMIDIGI Z2 2246x1080 HD 6.2 palec . Nie je kompatibilná s inými modelmi.

2. Montáž Nahradiť nefunkčné, poškodené, popraskané , nepoužiteľný Displej telefónu.

3. Každej Obrazovky bolo kontrolované a testované pred odoslaním. KÚPIŤ HO S DÔVEROU.

4. Na Sklade A Včasné Poštovné A Bezpečné Package & Rýchle Poštovné A Sledovacie Číslo.

5. Položka nebude rovnaká ako v obrázkoch celý čas, pretože to nie vždy v rovnakej výrobnej šarže, a niekedy továrne zlepší technológia výroby, aby sa zmeniť. Preto je normálne, prosím, nebojte sa, že ak je malý rozdiel.

6. Farba: Čierna

Package:

1* UMIDIGI Z2 LCD Displej + Dotykový Displej Digitalizátorom.

1* nastaviť nástroj

1* Lepidlo

Štítky: puzdro pre samsung galaxy j4 core, displej umidigi, displej umi, displej umidigi z2, galaxy s8 led zobrazenie, lcd umidigi, nabíjačka umidigi, Displej, obrazovka pre umidigi, displej umidigi z2 pro.


( 1 Hodnotenie )

Počet