500g Depiláciu Voskom fazuľa Č Pásy Depiláciu Horúcim Film Tvrdý Voskový Pelety Voskovanie Hladkú pokožku Bikini Tvár Odstránenie Chĺpkov Bean unisex

€4.01


500g Depiláciu Voskom fazuľa Č Pásy Depiláciu Horúcim Film Tvrdý Voskový Pelety Voskovanie Hladkú pokožku Bikini Tvár Odstránenie Chĺpkov Bean unisex.

Popis: Prijatie prírodné zložky, či je neškodné pre vašu pokožku počas odstraňovania chĺpkov. Nízky bod topenia, vysokej vlhkosti a suché rýchlo, priniesť viac pohodlné a upokojujúci pocit. Špeciálne vyrábané na základe ľudského tela štruktúra srsti, ako vlasy dĺžky a tvrdosti, ktoré budú lepšie odstrániť vlasy alebo odložiť jeho rast. Pridať upokojujúce zložky z prírodných starostlivosti na základe čisto fyzické odstránenie chĺpkov efekt, ktorý môže znížiť podráždenie pokožky a posilňujú vlasy odstránenie efektu. Ako Používať: 1.Použite tento štandard depiláciu voskom ohrievača a upraviť voskom holding bar. 2.Topenia vyhrievané vosk fazuľa toku stav a vhodnú teplotu v blízkosti teplotu pokožky. 3.Použitie voskovanie aplikátor palice spolu vlasy smer a naneste tenkú a dokonca vrstva vlasov vosk. 4.Uistite sa, že vosk bol stuhnutý a držať pevne, proti smeru rastu vlasov, potom rýchlo roztrhal ho. Poznámka: 1.Výrobkov z vosku potreby horizontálne umiestnené, a uchovávajte mimo dosahu tepla. Ak výrobkov z vosku, pretože vysoké teploty stať lepkavé, prosím, uchovávať v chladničke. 2.Nesmie byť použitá na kŕčové žily, absces, poškodenej kože, spálenie alebo iné poranenia kože. 3.Majte prosím na malej ploche pokožky test pred použitím určiť, allergy-free jav. 4.Nedovoľte, aby depiláciu voskom alebo depiláciu voskom papier zostal dlhú dobu na pokožku. 5.Po chĺpkov, by nemali byť pomocou vody alebo alkoholu na čistenie voskové zvyšky na koži, a to do 24 hodín by sa nemali plávanie alebo expozície na slnku. 6.Prosím, dajte niekam ktorej sa deti nemohli dostať na dotyk. Prírodný Vosk Zloženie: Colophonium (Kolofónia),Glyceryl Rosinate,Etylén/VA Kopolymér,včelí vosk,Parafín,Glyceryl Hydrogenate Rosinate,Metyl Hydrogenované Rosinate,Hydrogenovaný Kokosový Olej,C30-45 Alkyl Methicone.

Štítky: reťaz rose náhrdelník, krava tlač sexy, pre pelety, brazílskym voskom, dr. vosk, bikini vosk, depil vosk, vosk melter pro, waxx, 100 g vosku.


( 0 Hodnotenie )

Počet