Pre Huawei P40 Pro Prípade 2020 Luxusný Stojan Flip Zrkadlo Prípadoch Pre Huawei P40 Prípade P 40 Telefón Prípade Fundas pre Huawei P40Pro Kryt

€4.04


Pre Huawei P40 Pro Prípade 2020 Luxusný Stojan Flip Zrkadlo Prípadoch Pre Huawei P40 Prípade P 40 Telefón Prípade Fundas pre Huawei P40Pro Kryt

Funkcia:

1.Pre Huawei P40 Pro Prípade

2.Materiál: Koža + Pevného Plastu

3.100% Úplne Nové,Vysoko Kvalitné,

4.Módny dizajn,jednoduchá inštalácia a odstránenie

5.Chrániť váš telefón pred prachom,poškriabaním,nárazmi a trvanlivé

Ruský Priateľ Venovať Pozornosť Prosím!!!

- Prosím, vyplňte príjemcu, úplný názov v poradí, v dôsledku novej politiky ruskej colnej,inak by ste pravdepodobne nebude prijímať package konečne .

- Nie sme zodpovední za nedoručení spôsobené tým, že klient neposkytuje dostatok informácií pri vytváraní objednávky.

Platby

Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky, s platbou.Prosím zvoľte spôsob dopravy v prípade, keď zadávate nový príkaz. Vezmite prosím na vedomie, že dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Môžete konzultovať vašej krajine colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú účtované po kúpe produktu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Doprava

1.Budeme loď sa poradie, v 1-3 pracovný deň po platby vymazané (okrem víkendu a sviatkov). Prosím, skontrolujte dodaciu adresu, ak platíte za tovar.

2.Ponúkame Doprava Zadarmo Cez "Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ", Ktoré nemôže sledovať po odchode z Číny; Ak potrebujete Úplné Sledovanie ,Prosím, vyberte si "www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava"," Čína Vzduchu", alebo iní , a pridať viac na sledovanie .Ďakujem vám za vaše pochopenie!

3.Výrobok je príchod zámorských z Číny , takže doprava bude trvať dlhšie, než poštovné. somtimes medzinárodné dodávky je veľmi závisia od poštového prepravcu a miestne zvyky a daní.ak nechcete prijatú položiek na čas ,ihneď nás prosím kontaktujte,prosíme o porozumenie. Vďaka!

Vrátenie peňazí

Akceptujeme vrátenie a výmena ak má položka akejkoľvek vady. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek problémy s produktom.Budeme sa snažiť vám pomôže vyriešiť akýkoľvek problém.

Poznámka:

Ak sú položky poškodený mail dopravcu,ponúkame vám výmenu alebo vrátenie časti podľa položky stave.Ak položka nie je,ako je popísané, môžeme urobiť vrátenie peňazí alebo výmenu za vás.Ak nie ste spokojní s položkami z nejakého dôvodu, nás môžete kontaktovať na výmenu alebo vrátenie a stačí zaplatiť za spiatočnú prepravu. Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, prosím, upokojiť, kontaktujte nás prvýkrát ,budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: nylon boxer plávanie, nylon podprsenka háčiky 30 mm, plastové telo osmózy, rock mikina zbrane, nylon kábel kravatu 95 mm, plastové pack bubliny, nylon motýľ orechy, rock batoľa oblečenie, plastový vonkajší prístrešok.


( 1 Hodnotenie )

Počet