20pcs/veľa Lesk Svadobné Party Darčekové Krabice Strany Prospech Dragees Balenie Box Candy Veľkoobchodné ceny Candy Box Dodávky

€5.24


20pcs/veľa Lesk Svadobné Party Darčekové Krabice Strany Prospech Dragees Balenie Box Candy Veľkoobchodné ceny Candy Box Dodávky

Veľkosť boxu: 5*5*5 cm

Materiál:Lepenka

Farba:Zlato, Striebro Multi

Vyplňte políčka s cookies, čokoláda, popcorn,mydlo atď.

Ideálny pre všetky príležitosti ako sú svadby, narodeniny, svadobné sprcha, baby sprcha, zákazky, výročie, valentín, party atď.

Package Zásielky

1. Položky budú kontrolované a zabalený pred dodaním, aby zabezpečili, že naši zákazníci dostanú položky v dobrom stave.

2, zvyčajne po úhrade objednávky, www.tantra-egypt.sk potrebuje 24 hodín na revíziu fondov, môžeme spustiť len vtedy, vaša objednávka po finančná kontrola je ukončená.

3, my len loď potvrdiť objednávku. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. Prosím, uistite sa, že mesto a psč, sú správne, vyhnúť sa prieťahom v preprave.

4. Služby prepravného času poskytol dopravca, s výnimkou víkendov a sviatkov. Návštevnosť lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak nechcete dostávať balík v predpokladanom čase doručenia, prosím, kontaktujte nás a my vám sledovať tovar a získať späť čo najrýchlejšie.

Kupujúci Čítanie (DÔLEŽITÉ)

1. Vyššie Dátum Doručenia Je Len Pre Referenčné, Niekedy Sa Omešká O Sviatky, Festivaly,Zlé Počasie, Zvyky, Atď.

2. Môžete skontrolovať Čína príspevok air mail/UPS/DHL/FEDEX logistiky update nižšie odkaz (Ekonomický logistiky nemôže nájsť celý proces logistiky, len logistiky v Číne a logistiky po dosiahnutí cieľovej krajiny

3.Čas príchodu doprava je pre referenčné účely. Ak je to naliehavo objednávku, môžete si vybrať rýchlejšie prepravu alebo kontaktovať predajcu na konzultácie.

Tipy:

Táto položka je localed v číne , prosím, aby to najmenej jeden mesiac skôr ako v plánovanom strana dátum.

Čína post obyčajných malých Paket nie je možné vysledovať, ak chcete sledovať vašu zásielku, prosím, zvoľte čína príspevok registrované air mail spôsob dopravy.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté, tam sú poplatky kupujúceho zodpovednosti

Štítky: fialová halloween flitrami, box kvet, black boxs tortu, black box, kartón, kufre darček, veľa drakov, box darček, christys klobúk box, cookie balenie dodávok, box, kartón.


( 0 Hodnotenie )

Počet