50 kusov 45x15mm transparentná nálepka custom white list make-up rias prípade lesk na pery štítok rúž osobnosti vaše logo

€5.78


Prosím, prečítajte si nasledujúce:

Môžem len vytvárať štítky, ktoré majú tmavšie farebné listy/emojis. Keďže označenia sú jasné,svetlé farby, ktoré sa nedostavíte na etiketách keď sú aplikované na kozmetické rúry ❤❤❤❤❤ Ak podľa veľkosti vzorky, prosím, aby priamo a vyberte množstvo, potom kontaktujte ma, ak mi na mieru textový obsah, Ak potrebujete prispôsobiť aj iné veľkosti, prosím, potvrďte výrobok so mnou podľa nasledujúceho formátu, a budem citovať pre vás: 1. Tvar: obdĺžnik alebo kruh 2. Veľkosť: dĺžka x šírka alebo priemer XX 3. Množstvo: XX 4. Prispôsobený obsah: na textovú časť, ak nie je logo, odoslané vo forme veľký obrázok, iné dokumenty môžu byť zaslané na môj e-mail: [email protected] a nechajte správu na mňa.

Modely na výber

Niektoré zákazník produkt odkazy

Zameranie na dizajn, profesionálne tlačové vybavenie

Zásielky:

Používame pravidelnú leteckú poštu poslať naše nálepky, sme sa loďou po celom svete doba Dodania je zvyčajne trvá 7 až 14 dní (v závislosti od krajiny a regiónu, neváhajte a napíšte nám správu a opýtajte sa nás prostredníctvom ali express message box alebo s ali express funkcie online chat

O logistiky:

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Tieto zmeny nie sú zahrnuté v položke cena a prepravné poplatky. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

Štítky: privat label lesk na pery, muži balzam na pery, dvojité konci lip liner, osobné vlastnou značkou, cosmet, 24-hodinové lesk na pery, jum rúž prípade, vlastné pohár nálepky, bodka samolepka papier, obyčajný jasné, lesk na pery.


( 5 Hodnotenie )

Počet