Zirconia Keramické Nádoby D83mm*H75mm/Vápnika Stabilizovaný Oxid Zirkoničitý Nádoby Na Tavenie

€66.16


Zirconia Keramické Nádoby Špecifikácie: 1.Priemer:83(±0.5)2 mm.Výška:75(±0.5)3 mm.Nádoby je veľkostí je možné prispôsobiť podľa vašich požiadaviek. 4.Vyrobené z zirconia 5.Sa používa na analýzu a strieľať ako 6.100% nepriepustnosť DS spoločnosť môže vykonávať rôzne tégliky a saggers vyrobený z vysoko oxid zirkoničitý (yttria-stabilizované),s rôznych tvarov.A môžeme aj vlastné na základe požiadavky. Index:

Položka

Testovanie stavu

Jednotka

Zirconia

Objemová hmotnosť

g/cm 3

6

Pevnosť V Ohybe

N/m 2 ×10 3

11

Koeficient dĺžkovej rozťažnosti

20~800°C

×10 -6 /°C

9.5

Objemová hustota odolnosť

100°C

Ω·Cm

>10 12

Pevnosť v ohybe

Mpa

950

Tepelná vodivosť

20°C

W/m·k

3

Lámanie húževnatosť

Mpa·m1/2

6-8

Najvyššia odolnosť voči teplotám

°C

2300

Oteruvzdornosť vlastníctva

Vynikajúce

Účel

Hlavným účelom nádoby a sagger je ako nádoba na analýzu spaľovania materiálov a produktov uplatniť v rôznych odvetviach. Napríklad: analýza uhlia, tavenie kovu, analýza a streľby chemických surovín, analýza a tavenie skla, analýza a streľby zo vzácnych zemín materiálov a minerálov,streľby z vysoko

teplota položky, ako sú keramické výrobky a topenia single-crystal surovín.

Použitie

Za normálnych okolností,v prvom rade dať položiek, ktoré musia byť analyzované a vystrelil do nádoby alebo sagger.Potom teplo. Rýchlosť ohrevu a pokles teploty sú podľa charakteristiky zariadení a výrobkov, rýchlo alebo pomaly.Z dôvodu tepelnej rozťažnosti suroviny, ktoré tégliky a saggers sú vyrobené z príliš rýchleho vykurovania alebo chladenia bude ľahko viesť k praskanie tégliky a saggers.Najlepší spôsob, ako sa spomaľuje,ktoré môžu predĺžiť život ich.

Štítky: nádoby quartz, aromaterapia keramické, kontakt tip, PS5, msm, dial maker, eva lifepo4, batérie lifepo4, zásuvky na stenu, 280ah lifepo4.


( 0 Hodnotenie )

Počet