Unisex Páry Nepremokavé Messenger Crossbody Taška Jeden By Tašky Športový Štýl Messenger Taška Na Jar A V Lete Wild Taška

€3.75


Ženy, Mužov, Páry Nepremokavé Messenger Crossbody Taška Jeden By Tašky Športový Štýl Messenger Taška na Jar A v Lete Wild Taška Vyrobená z Polyesteru, obloženie ľahký vode odolný nylon oxford s klasické gombíky, hladké a ľahko otvoriť a zatvoriť. Multi-Funkčné crossbody taška:Módny štýl,môže byť použitý ako kabelka,taška cez rameno alebo crossbody taška s rôznymi skladovacie možnosti a organizácia funkcie, ideálny pre cestovanie,nakupovanie,a plienka taška pre rodičov.

Popis :

Pohlavie:Dospelých

Materiál:Nylon

Štýl typ : taška cez Rameno

Uzavretá spôsobom:Zips

Štýl: Módne

Platné scény: voľný čas, spoločenské, športové, cestovné, obchodné

Veľkosť: 19 CM/7.5 "× 10 CM /3.9" × 22 CM/8.7 "

Obsah balenia: 1PC Taška

Tam je trochu cítiť z nových taška za normálnych okolností, to bude rozptýlené cez vzduchu;môžu byť mierne vrásky v tranzite,ale nebojte sa ,to sa vracia späť do normálneho po použití na chvíľu,a nemá vplyv na vzhľad a používajte, prosím, uisťujeme vás kúpiť.

Poznámka:1.Všetky rozmery sú merané ručne, môže byť 2-3 cm odchýlky; 2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Štítky: mui ženy taška, taška ženy, dámske tašky 2020 rukoväť, taška na rameno, veľké crossbody, vintge bageta taška, značka crossbody taška, taška guess, mondrian telefón prípade, 2021 taška.


( 0 Hodnotenie )

Počet