12 kusov Žlté Blikajúce Sviečky nabíjateľná led,červená Flameless bougie led rechargeables,RGB Batérie Prevádzkované led svetlo sviečky

€27.53


12 kusov Žlté Blikajúce Sviečky led nabíjateľná,Flameless bougie led rechargeables,batériový led svetlo sviečky

Vezmite prosím na vedomie zákazníka z Brazílie potrebné daj mi svoje CPF(Daňové identifikačné číslo), keď mieste objednávky.

Dúfam, že môžete pridať do zoznamu želaní a obľúbených obchodov, ak vám to páči,ďakujem a pekný deň.

Funkcie: - 12 ks flameless sviečky a poplatok základne v rubrike

- sviečky už vrátane batérie

- Sviečka Veľkosť: priemer je 3.8 cm, výška je 3.8 cm -Ako poplatok: do spodnej časti sviečky vložiť do starosti,to začne nabíjať, keď je svetlo.

Obraz sviečky

-Namiesto "skutočné" plameň som mal pekný bezpečná, čo je obzvlášť výhodné, ak malé ruky sú okolo - samozrejme, že môžu byť použité pre strany a vyzerajú celkom pekné v farebné votives -môžete ich použiť kdekoľvek v dome poskytnúť dekoratívne svetla, najmä v noci. 3)Prečo si vybrať nás? 1.Použite transparentný PVC led spp,a dať led v správnej polohe,takže sviečka bude mať jasné svetlo potom ostatní. 2.Vysoká kvalita PP materiál,sviečky vyzerá veľmi hladký a adhesiveness je skvelé. Aj batériu môžete rozsvietiť 60+ hodín ,jeden batérie môžu používať jeden týždeň (ak je svetlo až 8 hodín každý deň) A sviečka môže použiť viac ako jeden rok sa pri bežnom používaní,stačí zmeniť novú batériu. 3.Rýchlo shippment:obvykle som sa loď sviečky na vás do 3 dní , okrem sviatkov.

Shippment: Všetky cla alebo sú dovozu dane sú kupujúceho zodpovednosti. Ak ste sa nemôže dostať svoj pozemok,ale dodacia lehota je blíži,prosím, spýtajte sa ma na predĺženie dodacej lehoty. Pripomienky: 1.Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité,prosím, kliknite na 5 hviezd v spätnú väzbu, ak máte radi položky. 2.Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na www.tantra-egypt.sk. Chápeme, nešťastie môžete mať, ak príkaz ísť zle,ale budem sa snažiť čo najlepšie slove problém. Typ: LED Sviečka Funkcia: Flameless

Štítky: www.tantra-egypt.sk, www.tantra-egypt.sk, On-line nakupovanie, Automobilový priemysel, Telefóny A Príslušenstvo, Počítače A Elektronika, Móda, Krása A Zdravie., Dom A Záhrada, Hračky A Športové, Svadby & Udalosti.


( 2 Hodnotenie )

Počet