FOHEEL smart wc sedadlo, kryt svetla smart wc vykurovanie bidetová toaletné sedadlo kúpeľňa inteligentné wc sedadlo veko

€177.51


1. Tento wc kryt je vhodný pre 90% z toalety, s dlhými a krátkymi veľkosť. Dva štýly: diaľkové ovládanie a bočný panel.

2. Diaľkové ovládanie a anglický manuál je k dispozícii v angličtine a ruštine.

3. Máme v zámorí expedičné sklady s Rýchle Lodnej dopravy v Španielsku, Rusku, Nemecku a Spojených Štátoch. Ak ste v blízkosti našich ruských sklady, si ich môžete vyzdvihnúť zo skladu.

4. Napätie je 220 V a 110V. Zástrčky môže byť prispôsobený EÚ zástrčky, AU zástrčky a Americké zástrčky.

5. Budeme sledovať, že každý môže tešiť na inteligentný wc veko. Zaviazali smart wc viečka do každej domácnosti. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás. Poskytneme vám úprimne. Ďakujeme vám za vašu dôveru a podporu

6. Záruka: 12 mesiacov záruka na príslušenstvo

Naše zahraničného obchodu, predaj: máme obchody, v Rusku, Švédsku a na iných miestach. Sme vám mohli poskytnúť najlepšiu kvalitu značky predaja služieb.

Boli sme zapojení do zahraničného obchodu, predaj na mnoho rokov, kúpeľňa výrobky sú vyvážané do Rusko, Spojené Kráľovstvo, Spojené Štáty, a tak ďalej. Rastie na mnoho rokov, len poskytnúť vám lepšie služby. Sme uznal zákazníkov.

To, čo je v našej spoločnosti: Sme výroby orientovanej spoločnosti, naša spoločnosť vyrába hlavne hygienické výrobky, môžete navštíviť továreň na mieste. Tri generácie z nás sa zaoberá výrobou a predajom. Po desaťročiach vývoja. Máme vlastné patentované produkty a dizajn nášho vlastného Výskumu a Vývoja výrobnej linky. Môžeme poskytnúť OEM prispôsobené produkty. Naša spoločnosť je filozofia je úprimnosť, integrita a zákaznícky servis.

Budeme strieľať a dizajn produktov s cieľom poskytnúť najlepší zákaznícky servis. E-commerce predaja sú len jedným z našich predajných kanálov. Našich obchodov, spoločností, družstiev, a B2B inžiniering oddelenia vám poskytne najlepšiu kvalitu produktov a najlepšie služby. Mnoho zákazníkov sa stali naše celoživotné priateľmi. Vybrali nás bude výbere najlepšieho priateľa. Slúžiť vám a sprevádzať vás. Smart robí život lepším.

Ak Potrebujete Biela Diaľkové Ovládanie, Prosím, Kontaktujte Nás.

Štítky: bidet wc sedátka, 1050 ti, sprcha wc, smart wc v každej izbe, čakať biela, wc washlet, lavabo umývadlo, bidet, led wc, nárazník wc.


( 1 Hodnotenie )

Počet