DIYSECUR Káblové 9 Auta Monitor Zadné View Monitor Nepremokavé IR Kamera CCD Parkovacia Príslušenstvo pre Autobus Kôň Príves, obytný automobil

€55.71


9 palcov 800 x 480 TFT LCD Displej HD Auto Monitor 2 Video Vstup

12V-24V 9" 4-Pin Konektor TFT LCD Monitor

+ 5m/10m/15m/20m 4-Pin Nepremokavé Štít Kábel

+ Vodotesný IR Kamera CCD

+ Diaľkové Ovládanie

Pre Nákladné Automobily / Karavany / Autobusy / Van

Monitor:

Tu je 9 palcov HD Displej monitor s rozlíšením 800 x 480, s oboma h eadrest štýl inštalácia a držiak inštalácie. Vziať so obojsmerné video vstup ( 4-Pin textu ), môže connedt s Zozadu Fotoaparáty a kamery .

9 palcov široký uhol pohľadu 16:9 režim zobrazenia Nastaviteľný jas obrazu / farba / kontrast 2 video vstup ( 4-Pin textu), Prepnúť režim zobrazenia diaľkovým ovládaním Displej zobrazenie uhla 15º manuálne nastavenie opierky hlavy štýl inštalácia a držiak montáž Auto podklad backsight funkcia, automatický obrázok, prepnite na pravej alebo ľavej Video signál zmizne, displej modrá obrazovka Karty štýl diaľkové ovládanie

Fotoaparát:

T on obrazový snímač CCD výstupy digitálne signály, že má lepší obraz je jasnosť, kontrastné farby a ostrosti ako CMOS kamera, s jeho 18 jednotlivých Infračervené (IR) LED, ukazuje sa, jasné obrázky pri slabom osvetlení najmä v noci okolností. Tento ťažkých CCD kamera je ťažké kovy prípadoch, vode a blatu dôkaz. To môže trvať dlhšie, bez ohrevu, takže môžete zobraziť spätného celý čas.

High-definition a 120 stupňov široký uhlov pohľadu, dobré vodotesné funkcie, ktoré sa Vzťahujú na rôzne Vozidlá: auto, kamión, RV, autobus, Riešiť problém zlých auto zozadu účinok, môže pomôcť znížiť incidenty a nehody, Podpora IR Noc color CCD, S jeho elegantný a moderný dizajn, tento fotoaparát je veľmi populárny, vyrába vysoko kvalitný a odolný materiál, zašleme NTSC / PAL podľa vašej krajiny, ak máte iné požiadavky, prosím zanechať správu.

Rozdiel medzi CCD a CMOS kamera:

CCD objektív Dáva najavo, nočné videnie, dokonca aj v slabom osvetlení prostredia. 120 ° uhol objektívu, zabezpečenie automobilov zadnej strane pre účinný cúvanie a parkovanie prevádzky

Pomocou tejto položky môžete zaparkovať svoje auto jednoducho, rýchlo a bezpečne.Bude to oveľa bezpečnejšie pre začiatočníkov alebo aj profesionálnych vodičov.Ako nikdy neviete, kedy nehode dôjde.Môžete len pripraviť sa na horšie.

Špecifikácie:

Balenie zoznam:

Štítky: pohľad kamery, Monitor 9, bus led prihlásiť, fotoaparát karavany, fotoaparát nákladných vozidiel, kamera na video strieľať, zrkadlo monitor zozadu, parkovacia kamera, fotoaparát prípojného vozidla, float kôň.


( 1 Hodnotenie )

Počet