Pánske Peňaženky,Ryté Kožené RFID Biflod Minimalistický Predné Vrecko v Kabelke Darček pre muža na Narodeniny,Valentína,Vianoce.

€16.53


Peňaženka pre mužov,Ryté Kožené RFID Biflod Minimalistický Predné Vrecko v Kabelke Darček pre Manžela na Narodeniny,Výročie,Chrimast Deň.

Vybrali jedinečný a špeciálny darček pre neho

Osobné vyryté kožené peňaženky funkcie premyslené slová, to robí väčšina darček pre vašu milovanú, ktorý môžete vziať všade chodí.

Vyrobené z najjemnejšej kože s posilniť šitie, peňaženky, je silný a odolný, ktoré môžu byť ubytovaní s vami veľmi dlhú dobu. Pomocou veľmi kvalitné kožené, povrch z našej peňaženky je veľmi mäkké a hladké. Vinobranie vzhľad vyzerá ešte lepšie s vekových kategórií, nikdy vyblednutiu. Jednoduchý a elegantný dizajn vám poskytuje pohodlnejšie a ľahšie skúsenosti.

Poznámky:

Peňaženka je vyrobená z kože, skutočná farba peňaženka je mierne líšiť od obrázkov zobrazuje, pretože životného prostredia, svetlo a iné rozlíšenie obrazovky.

Detail:

2 hotovosti vrecká

4 sloty pre karty a 1 ID sloty

VEĽKOSŤ: dĺžka:11.5 cm/4.53 v

šírka:9.5 cm/3.74 v

výška:1 cm/0.39 v

PACKAGE: 1 peňaženky

1 darčekovej krabičke

Štítky: lomg peňaženky mužov, skryté vrecko peňaženky, goyard, western peňaženky mužov, prednej strane peňaženky, darček k narodeninám mužov, mužné peňaženky, klip peniaze, kožené peňaženky mužov, bunda peňaženky mužov.


( 1 Hodnotenie )

Počet