Nastaviteľné Kvalitné Auto ABS, autorádio Slot Mobilný Telefón Majiteľa Stánku s 55-šírka 82mm Suitaable pre Mobilné zariadenia / Telefóny

€5.63


Popis Funkcie:

- Vyrobené z pevného plastu, odolná a silné.

- Jednoduchá inštalácia a uvoľnenie na vozidlá CD slotu. Žiadne odsávanie, žiadne lepkavé pad trvá. Nie je potrebné náradie, iba jednou rukou je potrebný na inštaláciu alebo vydania tohto vrchu.

- On nie je len neovplyvňuje vaše pohľad na spôsoby, ako dopredu, ale ponúkajú pohodlie vášho mobilného telefónu a vyzerať cool zariadenia.

- 360-stupňový nastaviteľný anjel (25 stupeň swing rotácie z rôznych uhlov) vám dáva lepší zorný uhol použiteľné a váš telefón.

- Kompatibilný s akýmkoľvek mobilný telefón s veľkosťou 3,5 "5" (Nastavenie dĺžky od 55mm na 82mm, CD slot nastavenie výšky je 3 mm do 9 mm.)

- Povrch štrbiny je vyrobená z gumy, ktorá pomáha chrániť CD-bývanie.

- CD je možné prehrávať normálne s upevnenie na stenu nainštalovaný na disku CD slotu. Poznámka: skontrolujte prosím váš telefón veľkosť starostlivo pred ponúkania cien. Materiál: ABS Výška: 5 Palcový Nastaviteľná dĺžka: 55 ~ 82mm Nastaviteľná výška CD slot: 3 ~ 9 mm Kompatibilita: vhodné pre iPhone 4 4S, 5S 5 6, Galaxy S4 S5 Poznámka 1 2 a ďalšie Balík obsahuje 1 x Telefón Majiteľa

Štítky: cd auto smartphone držiteľ, 70mai xiao, držiteľ karty v telefóne, mercedes benz cla w205 držiaka telefónu, cd slot auto držiaka telefónu, dbg universal car phone držiteľ, baic, mini cd otvoru držiaka, alan walker, mobil.


( 0 Hodnotenie )

Počet