1set Auto Hmlové Svietidlo Pre Montáž Mazda 6 2019 2020 Predný Nárazník Lampa LED Žiarovka Denných prevádzkových Svetlo s Elektroinštalácie

€88.57


1set Auto Hmlové Svietidlo Pre Montáž Mazda 6 2019 2020 Predný Nárazník Lampa LED Žiarovka Denných prevádzkových Svetlo s Elektroinštalácie

Obutie:

Pre Mazda 6 2019~2020

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Žiarovka:LED

Pracovné Napätie: 12V

Materiál: ABS

Svetlo, Farba:Biela

Položka je 100% zbrusu nový v originál krabici.

Profesionálna inštalácia je vysoko odporúčané.

Balenie obsahuje:

2x Hmlové Svetlá

1x zapojenie set

▲ Platby:

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

▲ Dopravy:

DOPRAVA PO CELOM SVETE.(S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

Uistite sa prosím, že dodacia adresa, ktorú poskytnete pri pokladni je presné. Nie sme zodpovední za nedoručila alebo nesprávne dodaný adresu.

▲ Vrátiť a Vrátenie:

Všetko sa vracia, musí byť informovaný pred návratom.

Ak položka je poškodený alebo nie je možné použiť v dôsledku kvality problém vyriešiť, potom môžete vymeniť za novú, alebo si vrátenie peňazí do 7 dní po prijatí ouritem. Poštovné a balné poplatky nemôže byť vrátený.Výmena alebo vrátenie bude vykonaná po obdržaní vrátením výrobku. Návratky a jeho príslušenstvo musí byť udržiavané v originálnych a nepoškodených.

Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

▲ Spätnej väzby:

Budeme udržiavať vysoké štandardy excelentnosti (päť hviezdičiek review), a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! SPÄTNÁ VÄZBA JE PRE NÁS VEĽMI DÔLEŽITÉ.

Štítky: mazda 6 2009 led svetlá, mazda 3 predný panel, mazda 3 gril, 2018 ford kuga, lampa hmla mazda 6, mazda cx5, spojler w203, sukne mazda 6 2019, 2020 mazda 6, Hmlové Svietidlo.


( 1 Hodnotenie )

Počet