Nerez Kanvica kávovar na Kávu Brewer Kanvica Hrniec, Prenosný Espresso Moka Bank Pro Barista Banku 100 ml/200 ml/300 ml/450ml

€9.07


Špecifikácia: Typ: 2/4/6/9 pohár Kapacita: 100/200/300/450ml 2 cup: 150*78 mm 4 šálky: 164*87mm 6 pohár: 198*97mm 9 pohár: 218*106mm Hlavné materiál: nerezová oceľ Farba: strieborná zoznam Balíkov: 1*kávovar Vlastnosti Produktu: -- Čierna rukoväť: čierna izolovaná rukoväť a je vhodný pre všetky dosiek, vrátane indukčných. Ergonomický dizajn, pohodlné uchopenie. -- Dobrá kvalita materiál: vyrobené z nerezovej ocele materiál (vrátane vnútorné časti, ako lievik & filter doska) s ergonomickými, tepelne odolná rukoväť a kryt, potravinárska akosť materiálu a netoxický, bezpečný pre vás a vašu rodinu. -- Kompatibilný: táto položka je kompatibilný s indukčná varná doska, elektrické kúrenie sporák, plynový sporák, alkohol, kachle, keramické kachle. -- Ľahko sa čistí: nerez hrniec, espresso je v umývačke a ručné umývanie. Dobre vysušiť uterákom. -- Vhodné: prosím, nikdy iné použitie obsahu, okrem kávy, ako sú čaje, kakaového prášku, instantná káva alebo jemnej mletej kávy alebo to bude upchať filter doska. - Ako používať: 1. Po prvé, vyplňte dolnej komory s studenej vody tesne pod ventilom. 2. Potom sa vloží lievik a naplňte ju s zemi espresso. Odstráňte všetky kávy dôvody na okraj lievika. Pevne skrutku hornej časti hrnca na na základňu. 3. Teplo, kým sa voda varí kávu a začne vychádzať z centra príspevok. 4. Pri hornej banku je plný káva, odstrániť položku zo sporáka. --Teplé tipy: 1. Teplo môže byť príliš vysoké, ak banku produkuje kávu s pálenej ako chuť. Skúste znížiť tepla. 2. Prosím, nepoužívajte v umývačke riadu. 3. Prosím, vyčistite ho s prevarenou vodou najmenej trikrát pred prvým použitím. 4. Prosím, nenechajte sa varí v hrnci, keď nie je voda v ňom. 5. Uistite sa prosím, plameň nie je väčší ako dno hrnca. 6. Prosím nezabudnite odstrániť a vyčistiť kávovar pred ním sa studené.

Štítky: káva kettl, muži, turecké, barista nástroj, aeropress india, c1000, kávovar, ventil moka hrniec, káva espresso maker, kávu nespresso, káva machin.


( 1 Hodnotenie )

Počet