Nový Elegantný brašňa pre Ženy Kožené Módne Obálky Crossbody Taška S 2 Ramenné Popruhy Čierna Modrá Červená Fialová

€20.34


Je to kvalitná taška cez rameno. Je vyrobený z PU kože. Kombinuje módu a jednoduchý štýl, takže to vyzeralo veľmi univerzálny a nie zastarané.

s určitou ženský vkus, že by prísť v krásne farby.

Kupujúci Zobraziť

Je to veľmi pohodlné a je možné upraviť popruhy podľa yo vašej výške.

Multi-vrecko, môžete sa primerane klasifikovať, keď sa stretnete s tiesni, môžete rýchlo nájsť kľúč, peňaženka alebo drobnosti.

s dostatkom priestoru, aby vaše položky.

Koža je mäkká,s veľmi bohaté farby a nádherný pocit

Dizajn a prevedenie šitie je v poriadku.

Zipsy sú pevné a majú hladké akcie.

Má odnímateľný ramenný popruh, vyrobená z vysoko-kvalitného hardvéru, ktorý nie je ľahké vytrácať a oxidovať, a môžete nastaviť dĺžku ramenného popruhu podľa vašich potrieb, ktorý je veľmi pohodlný.

To je veľká kabelka s dobrým skvelý vzhľad a pocit z vysoko kvalitného materiálu. Veľmi podarené.

Farba odporúčanie:

1. Black predstavuje hlboké, tajomné, ušľachtilý, elegantný a tajomné. Má pocit, tmy, napr. koncentrácie a ťažiska pri kombinácii s inými farbami. 2. Fialová-predstavuje malý roztomilý, záhadné, ušľachtilý a elegantný. Fialová má ušľachtilý a elegantný zmysle, plná tajomstva. 3. Červená—Red vždy robí ľudí myslí, že krásne veci. Charakter farieb, to predstavuje pozitívny, aktívny a otvorený. Ochotný komunikovať s ľuďmi. 4. Modrá—Hlboké Tajomstvo Tichej, osviežujúci, zdravý, pokojný, zadarmo, a čerstvé. Tmavo modrá predstavuje osamelosť, melanchólia, a speechlessness, ale tiež predstavuje pokoj, stabilitu a mier.

PLATBY:

1. Akceptujeme všetky platobné metódy, ktoré sú podporované www.tantra-egypt.sk.

2. Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod, ponúkame zvýhodnenú cenu. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a nenechá žiadne informácie o nás, ak by ste chceli.

ZÁSIELKY:

1. Uistite sa, že ste dodaciu adresu je správne. Prosím, zanechajte nám svoju dostupné telefónne číslo a poštový kód. To vyžaduje Čína Post Office. Inak, zásielky bude odmietnuté!

2. Všetky položky, ktoré budú odoslané do 3 až 5 pracovných dní.

DODACIA LEHOTA:

1. Normálny čas doručenia je uvedený nižšie. Ale sme nemôže zaručiť, čas doručenia.

2. Ak o ochrane dátum bude uteká, ale tovar sa nedostali, obráťte sa na nás. Ak s tým budete súhlasiť, môžeme rozšíriť na uistite sa, že vaše peniaze sú v bezpečí.

UPOZORNENIE:

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

VRÁTI ZÁRUKA:

1. Budeme skontrolujte položky starostlivo pred odoslaním.

2. Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Buď sa budeme vám posielať nový alebo vrátenie peňazí hneď, ako sme sa dostať vrátené položky.

Spätná VÄZBA:

1. Ak je niečo zle s položkami, ktoré ste obdržali, prosím, kontaktujte nás PRED odchodom žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme sa snažiť nájsť spokojní pre vás riešenie. Vaše pochopenie je vysoko cenený.

Štítky: spona, mui ženy taška, originálne kožené topánky čierna žena podpätky, taška ženy, tréner námornícka modrá kabelka, kabelka fialová kabelka, l čierna taška crossbody, taška typická kože, stanovuje červená taška, mujeres bolsos.


( 2 Hodnotenie )

Počet