Darčeková krabička Na Šperky Prstene Zobrazenie Políčka Skladacia Rose Krúžok Box Šperky Kreatívny Darček 1pcs Pre Ženy, Valentína, Svadbu

€3.45


Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Malý a ľahký, dať svojho milenca veľké prekvapenie Pop-up ruže kvet dizajn, celkom romantické Skvelé pre organizovanie zásnubný prsteň Materiál:Živica + Flanelové + Papier, Farba: Červená, Čierna, Modrá, Ružová Veľkosť: Ako Obrázky

Poznámka: Vzhľadom na svetlo a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.Ďakujeme! Prosím, pevne zvierať krúžku pri vkladaní a vyberaní krúžok.

Package zahrnuté: 1 x Rose Krúžok Box

Robiť dropshipping ?

Áno,sme robili.Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás.

Výroba Karta Bezpečnostných?

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Keď je zásielky zaslanej?

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, sviatkov, a tak ďalej. Ak objednávka nebude prijaté v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Ako sa o peniaze?

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné.

Ak sú tam nejaké iné problémy , Kliknite na Pomocníka

Štítky: drevo skladací box, vajcia skladovanie zásobník, darčeková krabička pár krúžky, bll, skladovanie potravín okno plastové jasné kontajner súbor, skladací box arcade, big box pre prítomný, purpurový rámček krúžky, Box, skladacia krabica.


( 0 Hodnotenie )

Počet