FS Prírodné Powder Kohl Ismid Očné linky, Čierne Očné Ceruzky Stick Khojati Mumtaz Surma Sada Pôvodné Minerálne Špeciálne Surme make-up

€10.12


Prírodné Powder Kohl Ismid Očné linky, Čierne Očné Ceruzky Stick Khojati Mumtaz Surma Sada Pôvodné Minerálne Špeciálne Surme make-up je v sklenenej trubici. Jeho stick je plastové. Je čierna, ale farba nie je tmavo čierne, ako to je čistá a originálne.

Doprava Po Celom Svete

Značka: Khojati Mumtaz Surma Sada

Výrobok nemá žiadne známe účinok.

Produkt je prírodný produkt, určite nie je liekom.

Dodržiavaním podmienok skladovania výrobku, chrániť ho pred priamym slnečným svetlom, na suchom a chladnom, vlhkom-free prostredie a uchovávajte ju mimo dosahu detí.

Použitie v súlade s odporúčaným použitím. Ak nečakaný efekt je pozorovať, poraďte sa s lekárom.

Na testovanie, ak ste alergický na kohl, naneste malé množstvo na to, aby vo vnútri oblúka a počkajte, kým sa vaše pokožky absorbovať. Potom skontrolujte, či sa vaša pokožka reaguje na kohl v žiadnom prípade. Ak začervenanie, pálenie alebo svrbenie, vyskytuje, výrobok nepoužívajte!

Sme pack váš zakúpený tovar starostlivo tak, že nie sú poškodené. Pokiaľ ide o škody, ktoré môže byť spôsobené nákladu; Keď sa zobrazí produkt, je dôležité, ak chcete otvoriť ju vedľa cargo úradník a dokument táto situácia so správou, ak je poškodený produkt, aby sa zabránilo problémom v vrátenie a výmena výrobku.

Pretože výrobok je kozmetický, non-re-predané hygienické produkt, nie je možné vrátiť alebo zmenu výrobkov, ktoré boli otvorené, sa snažil a používané.

Rýchla Doprava z Turecka Sme blízko k vám. To znamená, dodacia lehota je menej ako v iných krajinách.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Sme 7/24 k dispozícii pre správy na www.tantra-egypt.sk.

Štítky: make-up, btc baník, nike sacai, eyelin, bicykel špeciálne, počítač sada reproduktorov, gotický make-up, asic baník, bábika oko, čierny pigment prášok.


( 2 Hodnotenie )

Počet