Opakovane Vlastnú Masku na Tvár s PM2.5 Filtrom Proti Prachu, Umývateľný Priedušná Úst Masky Foto Značky List Logo Vytlačiť Handričkou Maska

€3.75


O vlastné: Máme vlastnú továreň,podporujeme vlastný vzor,prísne kontroly kvality výrobkov a snažiť poskytnúť zákazníkom tie najlepšie produkty a služby. ---Podpora vlastné 2D a 3D tlač modelov. ---Podpora 1pcs objednávky. ---Podpora v mene doprava. --- Podpora dropshipping a veľkoobchodné ceny. Vlastný Materiál : 2D prispôsobenie sa bavlneného materiálu, 3D prispôsobenie sa Úsek & Spandex materiál. Vlastný štýl: 2D a 3D tlač Pohlavia: Muži ,Ženy, Deti. Prispôsobený typy: pleťové masky, Krku stráže, Headkerchief,Mikiny,tričko,Mikina,Tričko,tielko, Nohavice,Varsity,Bundy, Fleece Bundy,Bundy Bombardér,Baseball Jersey a tak ďalej. Ak potrebujete prispôsobiť vzory, pls, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek , tešíme sa na spoluprácu s vami veľmi veľa. Informácie o produkte: Opakovane Vlastnú Masku na Tvár s PM2.5 Filter Proti Prachu, Umývateľný Priedušná Úst Masky Foto Značky List Logo Vytlačiť Handričkou Maska Materiál: Stretch & Spandex, Látkové Maska Dizajn: Tlač vzor Funkcia: Auti-Prach Pohlavia: Muži Ženy Maska štýl: Závesné Ucho Funkcie: Priedušná, Opakovane,Umývateľný Sezóna: Jar,Leto,Jeseň,Zima 【Musí vidieť ! Obzvlášť dôležité] vyzýva: 1,Vzhľadom na www.tantra-egypt.sk doprava pravidiel: (1) Ak účinok pošleme nemá odpoveď do 2 dní, budeme tlačiť ho priamo (to sa nedá zmeniť po prispôsobené tlač). (2) Ak nechcete poskytnúť obrázky, budeme loď objednávky náhodne (poslať vzorov, že všetci ľudia môžu používať) . Pls všimnite si, že to nie je zlý výrobok. Ak ho chcete zmeniť, je potrebné umiestniť, aby znovu ,ďakujem. 2,prispôsobíme pozadí maska podľa pozadí obrazu, aby sa zabezpečilo najlepšie tlačová efekt. Avšak, niekedy môže byť malá líšiť vzhľadom na problémy ako svetlo displej, dúfam, že sa vám môže pochopiť, vážení.

Prípade zobraziť:

Štítky: náplasť s logom, logo maska, rodina personaliser, maska na ústa, Vlastné, vlastné logo maska, vlastné logo, tvár formulár, chrániť vírus, filter maska.


( 2 Hodnotenie )

Počet