1 Pár Fitnes Bicykel Pedále Sada Anti-slip Pedále Popruh Kvalitný Pedál Nastaviť Pre Telocvični Požičovňa Športového Vybavenia Príslušenstvo

€9.73


1 Pár Fitnes Bicykel Pedále Sada Anti-slip Pedále Popruh Kvalitný Pedál Nastaviť Pre Telocvični Požičovňa Športového Vybavenia Príslušenstvo

Odrážky: 1、Odolnosť proti Opotrebeniu Popruh: pedále prísť s pár nastaviteľný gumový pásik, umožňuje vlastné dĺžka prispôsobiť obuvi, ktorú používate. Vysoko kvalitný popruh ľahko prežiť prísne šliapať.

2、Vynikajúca Náhrada Pedále: Kompatibilný s väčšinou značiek názov ležiace, exerciser bicyklov, roztočte koleso, stacionárny bicykel pedále s 9/16 v vlákno. Skontrolujte veľkosť pred objednaním.

3、Jednoduchá Inštalácia: Pomerne jednoduchá inštalácia, pedále sú jasne označené vľavo a vpravo, skontrolujte značku pred výmena pedálov.

4、protišmykového Povrchu: bicykel pedále sú ergonomicky navrhnuté tak, dobre spojiť vaše topánky, chrániť vás z náhleho prerušenia spojenia. Lepšie vychutnať zábavu šliapať.

5、balenie Obsahuje: 1 Pár pedále s nastaviteľnými popruhmi (vľavo a vpravo). Pohodlné veľké založené nožné pedále pre rotopedy.

Funkcie:

1.Toto univerzálne nohy pedál je ideálny pre rotopedy a športové zariadenia, ako sú bicykle. To je ideálny pre fitness zážitok.

2.Pedále sú vyrobené z gumy, ktorá má dobrý, opotrebenie a odolnosť voči roztrhnutiu.

3. User-friendly, non-slip dizajn, bezpečné na používanie a jednoduchá inštalácia.

4.Tento pedál popruh je nastaviteľný, a môžete upraviť tak, aby vyhovovali vašim potrebám.

5. Naše pedál ramienka sú širšie, dlhšie a hrubšie, aby ste sa cítili pohodlnejšie.

Špecifikácia:

Názov: Bicykel Pedále s Popruhmi

Farba: čierna

Materiál: guma

Os: karbónová oceľ

Veľkosť: o 13.6*10.8*5.3 cm/5.35*4.25*2.09 v

Vlastnosti:výkon bicykli, požičovňa univerzálny pedál; user-friendly a non-slip dizajn; nastaviteľné a pohodlné používanie.

Balenie Zoznam:

1 pár bicykel pedále

1 pár popruhy

Štítky: bicykel pedál popruh, elastické popruhy na bicykli, na bicykli cvičenie, rotoped podložky, požičovňa pedál popruh, bicykel popruhy rúry, schwinn, bar bicykli, telocvičňa časť, telocvičňa pin.


( 1 Hodnotenie )

Počet