Dámske Sexy plavky s uväzovaním za Krajky-up Bikini Podprsenka Hlboké V-Neck Načechraný Plyšové Plodín Top Vesta Backless Kríž Popruh Bralette Rave Clubwear

€2.83


Popis:

OOTDTY

Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Ohlávka krku visí, sexy hlboko V krku trojuholník 3/4 pohára podprsenka, self-tie criss cross strappy, nadýchané plyšové patchwork pohár.

Nastaviteľné kravatu, popruhy sú veľmi dlhé, takže môžete obaliť to okolo pása pár krát vytvoriť criss cross vzor.

Vyrobené z vysoko kvalitného polyesteru materiálu, mäkké a pohodlné na nosenie, koži-priateľský, ľahko zápas s sukne, nohavice, džínsy.

Ideálny pre tanec, hudbu festival oblečenie, rave oblečenie, koncert oblečenie, party oblečenie, a clubwear, edm oblečenie a iné udalosti.

1 bralette len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie sú zahrnuté!

Špecifikácia:

Materiál: Polyester

Farba: Čierna, Ružová

Veľkosť:Jedna Veľkosť Prsia:84 cm-92 cm(33.07 inch-36.22 palcov) Dĺžka:18 cm(7.08 inch)

Množstvo: 1 ks

Teplé riadka:

1.Ázijské ľudí veľkosť je 1 alebo 2 rozmery menšie ako Európske a Americké.

2.Vezmite prosím na vedomie, že nízke teploty umyté,nepoužívajte bielidlá a miesto pod sálajúce slnko na pomerne dlhú dobu.

3.Ako rôznych metód merania,nastane 1-3 cm odchýlka o položkách,uistite sa prosím, že to je v poriadku pre vás pred objednaním.

4.Z dôvodu rôznych monitory a svetlo lampy,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky,naozaj ďakujem vám za pochopenie!

Balenie obsahuje:

1 x Bralette(bez maloobchodného balenia)

Štítky: čipky hore žena, clubwear ženy, top, plavky top, plavky ženy, oblečenie rave, top ženy, artsu čipky, hot sexy ženy foto, plodín.


( 3 Hodnotenie )

Počet