2021 Tepla Stlačte Rohože Žehlenie Izolácie Prenos Vykurovacie Rohože Pre Cricut Easypress

€8.89


2021 Tepla Stlačte Rohože Žehlenie Izolácie Prenos Vykurovacie Rohože Pre Cricut Easypress

Výhody: 1. Premium Materiál: podložka je vyrobená z vysoko teplote odolné tkaniny, žehlenie mat môže absorbovať teplo rýchlejšie. Pary alebo iné sprej je zbytočné, pretože to žehlenie mat môže absorbovať vlhkosť vzduchu, teplota je veľmi dobrý, môžete železa vaše oblečenie a textílie pre vás.

2. Jednoduché uskladnenie: Pri skladovaní, nechajte priehľadného filmu, kryt na podložku, aby sa zabránilo papier oderu a prachu.

3. Efektívne Žehlenie: Toto hrubé žehlenie podložka udrží vaše textílie v mieste, a husté vzájomne vlákien zabraňuje strečing, aby vaša prešívanie a žehlenie, jednoduchšie a efektívnejšie.

4. Široké použitie: Tento žehlenie mat je navrhnutý ako ideálny na šitie, žehlička pad. To môže byť použitý ako vaše vyšívané pad alebo DIY ploché železo pad a veľkosti. Je veľmi vhodné na žehlenie položky. Môžete ľahko dostať hladký povrch, môžete tiež použiť mat v umení a remesiel, projekty pre elektronické rezné nástroje.

5. Praktický Dizajn: mat funkcie obojstranné žehlenie, to môže byť opakovane použitý a je možné použiť s vaším písmom pad na ochranu fréza, zlepšiť presnosť rezania, ochrana píly, bezpečnosť a ochranu životného prostredia.

Funkcie:

1. Toto hrubé žehlenie podložka udrží vaše textílie v mieste, a husté vzájomne vlákien zabrániť strečing, aby vaša prešívanie a žehlenie, jednoduchšie a efektívnejšie.

2. Táto podložka je navrhnutá pre Cricut Easypress, a môže byť použitá s písmom pad. Gravírovanie je hotové a vyrytý veci musí byť spálené na oblečenie. Túto podložku môžu byť použité v tomto čase, ideálny partner.

Špecifikácie:

Materiál: anti-scalding handričkou + anti-scalding bavlna

Farba: šedá

Veľkosť: o 12x12in

Hmotnosť: cca 200g

Hrúbka: približne 1.8 mm/0.07 v

Balenie Zoznam:

1*Žehlenie Mat

Štítky: teplo nálepky prenos, rez mat, vintage portrét siluetu, cricut radosť, stlačte tepelnej, foto fréza, perá cricut preskúmať vzduchu 2, cricut maker stroj ploter, easypress, cricut maker.


( 1 Hodnotenie )

Počet