Telefón puzdro Pre Xiao Redmi S2 Prípad Sklo Zadný Kryt pre Xiao Redmi Poznámka 8 Pro Note8 Tvrdeného Skla Prípadoch Kryt Plášťa Nárazníka

€3.30


DOBRÁ správa: môžete vychutnať 5% zľavu, ak si kúpite 3 Kusy .

O produktoch

>> Farby možno trochu odlišné od toho, čo vidíte na webovej stránke . Je to preto, že rôzne obrazovky zobrazujú inak, myslím, že mnohí z vás už vedel to.

> > Nové produkty majú nejakú vôňu ,niektorí z vás si možno myslíte, že to je nepríjemné ,normálne vonia bude dispear po jednej alebo dvoch týždňov .

>> Materiál výrobku je mäkká TPU Sillicone. atrament je dovezené z Južnej Krea. rozhodli sme sa všetci v dobrej kvalite materiálu environmently prostrediu.

Ruský priateľov, dávať pozor prosím:

Vyplňte, prosím, v príjemcu, úplný názov(obsahuje 3 diely aspoň) v objednávke, inak svoj pozemok neprejdú zvyky svojej krajiny.

O Spätnú Väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, Prosím stráviť niekoľko minút, aby nám napíšte pozitívne 5 star spätnú väzbu ,vďaka vopred za vašu podporu .

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba alebo otvoreného sporu. Sme tak ochotný a bude sa snažiť pomôcť vám vyriešiť nejaký problém,sme vážne predávajúceho, prosím dôverujte nám .

Štítky: redmi note8 zadný kryt, note8 redmi, 9 pro xiao redmi poznámka prípade, prípade xiao redmi s2 sao, kryt česť s8, xiao redmo s2 prípad, redmi note8 kryt, telefón ksiomi redmi poznámka 8 pro, redmi s2 pú kryt telefónu, xiomy redmi s2 prípad.


( 5 Hodnotenie )

Počet