Herný ovládač pre NS Nintend Prepínač Joycon stick Radič Gamepad pre N-Switch

€20.20


Funkcie Produktu:

1. Pre Prepínanie konzoly je priamo nainštalovaný na rukoväť na zlepšenie hráča zmysel pre uchopenie. 2. Plug and play, nie je potrebné sa riadiť inštalácia,jednoduché použitie 3. to snímka Obrazovky tlačidlo, six-axis gyroskop gravitácie indukčné, dual motorových vibrácií, 4. Typ c rozhranie návrh je prijatý, na podporu Prepínač hra hosť, hrať hry zadarmo počas nabíjania. Prepínač originálny sieťový adaptér alebo štandard 15V PD protokol napájací adaptér možno použiť pre nabíjanie. 5. Ľahká inštalácia, neopozeraný vzhľad, krásna štruktúra a vynikajúcu priľnavosť.

Použiť Manuálne:

1. Pred inštaláciou, otvorte Prepínač herné konzoly a zadajte Nastavenia menu, nájsť nastavenie položky "radič a snímača", a nastaviť "káblové pripojenie Pro controller" na "on". 2. Posuňte Prepínač herné konzoly po ceste z rukoväť rukoväť a nainštalovať ho na mieste. Potom stlačte rukoväť tlačidlo, ak ho chcete pripojiť ku zadajte kontroly; Potom zadajte nastavenie menu ak chcete získať nastavenie položky "rukoväť a senzor" a správne "správny rocker" a "správne gyroskop senzor" pred ich použitím,

Balenie Zoznam

1X Switch grip

Štítky: joycon prepínač, batéria e58, v úmysle prepínač, kulisu pre birthday party, nintendo prepínač controlers, rcm prípravok nintendo prepínač, joycon, radosť con nintendo prepínač, tlačítkový systém windows 7, X03.


( 3 Hodnotenie )

Počet