24pcs/set False Prst na Nechty, Tipy na Plný Enfold Akryl Dekor Falošné Oválne Prst Nechty Umenie Kovboj Prúžkom Zlata Dizajn Bodu Nechty

€4.33


1. 24pcs/set False Toe Nail Tipy 2. Ľahké nosenie na seba.

3. Zmeniť svoje nechty, tipy na každý deň s akýmkoľvek rush kozmetika

4. Pekné maloobchodných balíkov pre beatuy vlastníkov obchodu.

Prečo 24 nechty? Sme zdvojnásobil na populárnej nechtov veľkostiach, aby vám 24 Nechty, dáva možnosť zabezpečiť perfektný fit. Pri Upozornenie:pre tento výrobkov neobsahuje Lepidlo,Ale ja vám dám 1 List Dvakrát Strane Lepiť Nálepky zadarmo ako obrázok nižšie: r zadarmo ako obrázok nižšie

Ako ues? Po prvé, čisté a poľskej vaše nechty s nechty súbor jednoducho po Druhé, stlačte 1 ks lepidlo nálepke na zadnej strane false nechty Finnally, stlačte false na nechty s lepidlom nálepke na vašom lakovať nechty za 10 sekúnd.

Záruka:Naše výrobky má najlepšiu kvalitu a nízku cenu,Pôvodné priameho predaja,ak vám to páči, alebo z akéhokoľvek iného dôvodu,podporujeme plnú náhradu/return,môžeme 100% záruka práva odberateľa

Č. 1

Č. 2

Č. 3

Pretože toto je nízka cena výrobkov,budeme loď dobré Čína Post Obyčajný Malý balík Plus. nie je sledovacie číslo,ak chcete mať poradové číslo , vyberte si prosím dodávky do Číny Príspevku Registrovaný Air Mail !vďaka za pochopenie!

Epacket/ Čína Príspevok Registrované Air Mail

Epackaet otvoriť iba USA v www.tantra-egypt.sk,je normálne potrebné, 7 až 15 dní doručené.Čína príspevok registrovaný možné dodať väčšine krajín,je normálne potrebné, 15-38 dní doručiť,to nie rýchlo dodať, prosím, trpezlivo čakať vášho balíka,ak máte akýkoľvek problém,prosím, kontaktujte ma,budeme riešiť váš problém s vami v prvej dobe.Tam je čína príspevok dodať čas forme, ako je uvedené nižšie,prosím, odkaz:

DHL/UPS/Fedex

DHL/UPS/Fedex je rýchlo dodať,je normálne potrebné, 2-5days doručené ,niektoré vzdialenej krajiny potrebujú 7-9 dní doručené,je dodať čas piceture môže byť uvedené(pod podmienkou, že v boji, pravidelnosť ,môže byť oneskorenie 1-2 dni)

1.Ak máte akýkoľvek problém, Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia . Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky. akonáhle obdržíme vrátenie obalu,budeme kontrolovať a vrátime vám plnú peniaze rýchlo.

3. môžeme dovoliť vrátiť prepravné poplatky, ak sme poslať nesprávna veľkosť,nesprávna farby a rôzne položky.

12 mesiacov Záruka. Kúpiť s dôverou!

Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane vo vašej krajine.takže návrat dobré, ktorý zákazníkom otázka v číne,kupujúci nie je zodpovedná za to.naša spoločnosť vybaví Colné odbavenie.

Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po obdržaní platby. Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po prijať.

Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Štítky: vtipné detské tenisky, plagáty naruto goku, plagáty paríž kraft, plagáty otvoriť zatvorené, vtipné frázy ponožky, nike biely človek obuvi, zábavné samolepky mačky, zábavné samolepky potravín, vtipné krok otec meme.


( 0 Hodnotenie )

Počet