Veľkoobchod Ľudské Kostry Brucho Krúžok Pupka Piercing Krúžok Šperky.bez obsahu niklu

€2.78


Ste srdečne vítaní pozrieť naše telo šperky.Ďakujeme!

Špecializujeme sa na výrobu telo šperky viac ako 10 rokov v Číne.Vrátane brucho krúžky,bradavky prstene,piercing jazyk,obočia, piercing,labert a piercing pery,nos krúžok,atď.Sú veľmi obľúbené u našich zákazníkov a získať vysoké ocenenie,dúfam, že tiež môže splniť vaše požiadavky.

Piercing Šperkov,Reverzné Brucho Krúžok,Pupok Krúžok,Brucho Tlačidlo Krúžok Platba T/T,Western Union,Money Gram. Balenie 1pc/oppbag,7pcs/väčšie oppbag.Budeme vložiť pena do boxov, aby sa zabránilo poškodeniu počas prepravy. Zásielky doprava Zadarmo čína post air mail.Produkty bude odoslaný do 2 pracovných deň po obdržaní platby.Dostanete tovar z 15 dní na 40 dní.Iné prepravné spoločnosti možno považovať, ak ich potrebujete naliehavo,ako DHL,UPS,TNT,FEDEX,EMS. Spätná väzba Pls dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre rating ak ste satisified s našimi položky a služby.Ak nie,pls, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek,budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás na náš prvý raz.

Vďaka za váš čas a vitajte opäť tu.Mať dobrý deň!

Štítky: vlna vesta mongolsko, wifi 80211ac telefón, batoľa čipky ahirt, pás tašky 8 rokov, dámske 40 led obuvi, yamaha fj1200 boot, yamaha žena na bicykli, vlna vesty oblečenie, kde je waldo plátno.


( 3 Hodnotenie )

Počet