Jazda Kmeňa Motocykel Späť Zadné Sedadlo Taška Univerzálny Nepremokavé Motobike Chvost taška Multifunkčné Cestovný Batoh Kabelka G-XZ-017

€17.08


Jazda Kmeňa Univerzálne Motocyklové Vodotesné Nádrže Taška Tento tank vak je dodávaný s tromi popruh a non-protišmykové základňu a zabezpečiť pevné nádrž poloha. To je popruh namontované môže byť stanovená na motocykli nádrže. Nastavte si zadarmo a umožní vám vychutnať si jazdenie. Všetky naše produkty sú vyrábané podľa našej vlastnej továrni zabezpečiť ponúka dobrú kvalitu a najlepšie ceny pre našich klientov. Funkcie: 1.Tri pás zahrnuté, dve pre fix taška na motocykel chvost, jeden ramenný pás. Môže byť použitý ako kabelka, taška cez rameno, bagpack, motocykel chvost taška, tank vak, sedlo taška. 2.Dobrý položku na uloženie drobných predmetov ,telefón ,kľúče,atď (nedá sa uložiť prilba). 3.Nie len tank vak, ale aj super cool dekorácie 4.Nepremokavé dizajn, môžete ho použiť v daždivý deň. (Ale nie pre silný dážď.) 5.Logo na pravej a ľavej strane, módny dizajn. 6.Dno non-sklzu materiálu, vyhnúť drop off. 7.Duálny prístup zipsy. Farba: Čierna, Ako obrázky ukazujú Materiál: 1680 Oxford textílie a syntetické kožené Meranie: 30 cm x 28 cm x 21 cm (L*W*H) Hmotnosť: 0.52 kg Nosenie väčšina Motocykel / Dirt Bike / Dual Sport / Enduro. 100% Zbrusu Nový v sklade balenie obsahuje: 1 x Motocykel Zadnom Sedadle Taška Upozornenie: 1.Prosím, aby 1-3 cm líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka 2.Podľa svetlo a rôzne počítač, monitor,farba môže byť mierne odlišný, ako obrázky. Dúfam, že za pochopenie. FAQ

1. Otázka: Ako vybrať veľkosť?

Odpoveď: Rôznych značiek, v rôznych krajinách, veľkosť je iný. Tak prosím pozrite naše veľkosť grafu, zvoliť správnu veľkosť.

Ak si nie ste istí, veľkosť, prosím, povedzte nám svoje merania, potom vám odporúčame správnu veľkosť.

2. Otázka: Čo mám robiť, keď nákup ochrany čas uteká?

Odpoveď: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás a môžeme ho rozšíriť na ochranu vašej objednávky.

3. Otázka: Môžete prijať drop shipping?

Odpoveď: Môžeme tovar poslať svojim klientom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás.

4. Otázka: Je tam nejaké zľavy pre hromadné objednávky?

Odpoveď: Áno, poskytujeme veľkoobchodné ceny. Prosím kontaktujte nás a získajte najlepšie veľkoobchodné ceny.

5. Otázka: Je tam nejaké vlastné dane?

V dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť vlastné dane alebo cla, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim .

Ak chcete delare nižšiu cenu, prosím nechajte nám správu pri zadaní objednávky.

Štítky: stealth, taška na bicykli, mijia bicykli taška, kriega motocykel taška, taška muž motobike, bicykel taška inbaik, xxl cyklistické taška, drevený bicykel taška, ženy motobike tašky, enduro motocykel batoh taška, reflexná motorke taška.


( 0 Hodnotenie )

Počet