Vonkajšie Lifebelt PVC Plávanie Boja Bezpečnosti Float Vzduchu Suchý Vak Ťažné Float Plávanie Nafukovacie Flotačného Taška

€12.69


Odrážky:

1、Silné Nepremokavé tkaniny Tkaniny: nafukovací plaváku je vyrobené zo silnej nepremokavé tkaniny tkaniny s teplo-stlačené tesnenie pre odolné voči vode, dôkladne.

2、Č Záťaž: S vztlak, nafukovacie float môžete sledovať spolu s vami vo vode, spôsobiť žiadnu záťaž na vás.

3、Vysokej Kvality Spony: vysoko kvalitná pracka na tesnenie otvoriť a nastaviteľný pás popruhy môže vám najlepšie vyhovujú.

4、Široké Použitie: nafukovací plávať je skvelé príslušenstvo pre plávanie, sa môže použiť ako úložný vak a prežitie taška.

5、Dvojité Airbag: hladké plynové trysky s manželskou airbag na nafukovanie a deflating vzduchu ľahko.

Špecifikácia:

Názov: Double Airbag Plávanie Plávať Taška

Materiál: PVC

Funkcie: Double airbag dizajn, materiál je odolná voči roztrhnutiu, trenie-odolný, a plávať taška nie je praskla pri vysokých teplotách. Keď sa stretne so prehltnutí vody, kŕče, a fyzickej sily, môžete si oddýchnuť s pomocou airbag vztlak. Môžete si dať šaty, kľúče a iné predmety v nej; plávacie hodnota 12 kg.

Veľkosť: cca 44 cm/17.32 palec dĺžky a 31 cm/12.20 centimeter do šírky po inflácie,

Balenie Zoznam:

1 x Plavecký Float Pack

Štítky: taška boja, ventil nafukovacie matrace, vzduchové odpruženie lr3, obd suzuki swift, airbag bmw, nafukovacie matrace sedadla, zvýšená nafukovacie matrace, nafukovacie matraca, piaggio nástroj, nafukovacie matrace motýľ.


( 2 Hodnotenie )

Počet