Bicykel Koleso Reťaz Nástroje Na Opravu Nastaviť Bicykel Repair Tool Kit Cyklistické Reťazca Splitter Cyklistické Prepojenie Plier Profesionálny Bicykel Tool Kit

€11.23


Telo dokumentu, ul li { margin: 0; padding: 0; } ul li { list-style: none; } .luxusné { max-width: 960px; margin: 0 auto; } .imgContain img{ width: 100%; } .môj-card { display: flex; ospravedlnenie-obsah: priestor medzi; flex-wrap: zábal; } .my-karta>li { width: 217px; height: 305px; padding: 5px; hranice: 1px tuhé #E1E1E1; position: relative; margin-bottom: 20 px; } .gray-card { background: #EEF3FA; height: 206px; } .my-karta>li::pred{ position: absolute; obsah: "; color:#fff; right:0; top:0; width:40px; height: 40px; background: url("https://api.rondaful.com/upload/20190904/5d6f5173567e1.jpg") no-repeat; background-size:100%; } .text-centrum { margin-top: 50px; margin-bottom: 5px; text-align: center; font-size:12px; color:#AEAEAE; } .imagContain { text-align: center; } USD$9.77 USD$18.74 USD$15.89 USD$4.27 USD$11.99 USD$4.99 USD$18.99 USD$11.03

Odrážky: 1、KOMPLETNÝ REŤAZEC na BICYKLI OPRAVU AUTA: Naše bicykle reťaze opravy kit je dodávaný s všetko, čo potrebujete opraviť svoj bicykel reťazca na svoj vlastný či už doma alebo na cestách. Každý pack prichádza s bicykel odkaz kliešte, reťaz opotrebenia a kontrola spolu s reťazou istič splitter nástroj.

2、RÝCHLE SPÁJANIE & ODSTRÁNENIE: Tento profesionálny bicykel tool kit je dodávaný s bicykel odkaz kliešte, ktoré vám umožnia rýchlo a ľahko odstrániť a pripojiť sa odkazy na vaše cyklistické reťazca. To umožňuje otvoriť a zavrieť reťazca konektory, zatiaľ čo anti-slip rukoväte poskytujú pevné uchopenie a viac kontroly.

3、ĽAHKÉ ZLOMIŤ & RECHAIN: cyklistické reťazca splitter s reťazca hák umožňuje ľahšie a rýchlejšie odstrániť a vložte kolíky na bicykli reťazca pri zachovaní to pevne na mieste, aby mu zabránil v pohybe. Je kompatibilný s 7, 8, 9, 10, 11 a jednu rýchlosť reťaze bicyklov na inštaláciu a odstránenie kolíky.

4、REŤAZCA OPOTREBENIA: pomôcť vám pochopiť, keď je čas na zmenu cyklistické reťazca vložíme reťazec nosenie pravopisu a indikátorov na posúdenie stavu reťazca. Je to jednoduché na používanie, ak 0.75 alebo 1.0 zub prechádza reťazca, potom je na čase, aby sa to zmenilo.

5、MULTI-FUNTIONAL KOMPLETNÝ NÁSTROJ: cyklistické reťazca súprava obsahuje bike master odkaz kliešte, bicykel opotrebenia reťaze checker, reťaz istič splitter nástroj a 3 páry missing link konektor pre 6/7/8/9/10 rýchlosť reťaze. Vyrobené z superior odolný materiál a perfektný zápas pre všetky vaše cyklistické reťazca opravy.

Popis:

Naša požičovňa reťaze opravy nástroje môžu byť použité pre všetky druhy bicyklov, vrátane horské bicykle, cestné bicykle, skladacie bicykle, detské bicykle, alebo obyčajné každodenné kolesá, atď. Vzhľadom na jeho nízku hmotnosť, je ľahko prepravovať bicykel reťazca repair tool kit, aj pri jazde.

Špecifikácia:

Názov: Cyklistické Reťazca Repair Tool Set

Materiál: nehrdzavejúca oceľ + ABS

Balenie Zoznam:

1 x Cyklistické Prepojenie Plier

1 x Koleso Reťaz Istič s Reťazca Háčik

1 x Koleso Reťaz Kontrola (Čiernej A Striebornej Farby Sú Náhodné)

3 Páry* Požičovňa Chýba Odkazy

1 x Koleso Reťaz Čistiaca Kefka

Štítky: bicykel multi nástroj, pás slučky, reťaz nástroj, pro bike tool kit, koleso reťaz frézy, požičovňa pneumatiky kliešte, bike park tool, bicykel multitool, zoku tool kit, integrované požičovňa súprava náradia.


( 4 Hodnotenie )

Počet