2020 Auto Farby Povlaku Sprej Rýchlo Odstrániť Opraviť Auto Škrabance Swirls Známky Obnoviť Lesk CSL88

€5.00


2020 Auto Farby Povlaku Sprej Rýchlo Odstrániť Opraviť Auto Škrabance Swirls Známky Obnoviť Lesk CSL88 Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Nech tento produkt vám pomôže zmeniť vzhľad vášho auta, bez výdavkov veľa peňazí! Náš produkt je kompatibilný so všetkými farbami!

2. Auto Farby Povlaku Sprej: Ak má vaše auto mierne škrabance, swirls alebo iné značky, môžete ľahko opraviť naše Auto Farby Povlaku Sprej

3. Naše špeciálne vyvinutý zložené umožňuje ľahko odstrániť a vymazať rokov opotrebenia z vašich vozidiel farba a celkový vzhľad!

4. To bude nielen odstrániť swirls a škrabance, ale to bude obnoviť lesk na jeho farbu a priviesť ju späť do pôvodného lesku!

5. Najjednoduchšie Použiť Repair Spray: Špeciálne vyvinutý spray, aby to ľahko použiteľné. Dať vaše auto neuveriteľne lesklé lesk, plus potrebné UV ochranu, ktorý bude trvať 6-12 mesiacov!

Špecifikácia:

Kapacita: 30 ml, 50 ml

Upozornenie:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázka farby.

Balenie Obsahuje:

1 x Auto Farby Povlaku Sprej

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: chróm zrkadlo farba, autolak, auto sprej, lesk brnenie professional, micellar water, auto scrath odstraňovač, auto pre farby, lesk, detail, zbraň farba.


( 1 Hodnotenie )

Počet