ARBOREA Dragon china 18" CIMBAL

€99.24


O nás:

Jin Sheng Yuan sa špecializuje na hudobné nástroje a príslušné doplnky. Hlavné produkty sú elektrickú gitaru,electric bass,bicie súpravy, husle, cellos ,kontrabas a iné. Existuje viac ako 200 druhov, ktoré sú hlavne vyvážané do viac ako 100 krajín a regiónov, ako Severná Amerika, Južná Amerika, Európa, Oceánia, Ázia, Afrika a tak ďalej.Naše výrobné má vynikajúce oddelenia výskumu a vývoja,v ktorej je veľa skúsených odborných pracovníkov.Sme tiež využiť rozšírené dovážané zariadenia a moderné technológie riadenia na výskum, vývoj a výrobu mnohých rad nových výrobkov každý rok, ktoré dokonale spĺňajú medzinárodné normy a prešiel ISO9001 kvality certifikačný systém.

Novinky o produktoch:

Hudobné kvality: ostrý, centralizovaná, rýchle znejúce, čisté, silné výbušná sila, svetlo, zvuk, cimbal vlastniť zvukový efekt zlomené okuliare. Štýl hudby:populárna, rock, latin ,jazz. Použitie: je vhodný pre profesionálny výkon. Tam sú manualcheck zvuk baniach na povrchu,ktorý je vyrobený ručným bije s elegantnými vzhľad.

Záruka A Údržba:

Všetky položky sú kontrolované pred odoslaním. Kupujúci môže požiadať o náhradný do 7 dní od vášho prevzatia tovaru.Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.Č výmenu alebo vrátenie peňazí až dostaneme vadný tovar a potvrďte problém/otázka.

Štítky: arborea cimbal, 18 cimbal, zubné psa, kingdo, arborea čína cimbal, arborea ghost, arborea čína, cimbal stojan, 8 splash, cimbal.


( 0 Hodnotenie )

Počet