Vlk Vytlačené Hoodies Mužov 3d Mikiny Značky Mikiny Chlapec Bundy Kvality Pulóver Módne Tepláky Zvierat Streetwear Z Kabát

€5.62


Naše služby 1 - Sme poskytujú vysokú kvalitu produktu. 2 - Budete priamo kúpiť z číny factory. 3 - Môžeme ponúknuť Poklesu Prepravy a Dizajn najnovšie štýl pre vás. 4 - Ak potrebujete predávať naše produkty ponúkame vám obrázky bez vodotlače. 5 -akceptujeme aj DIY na cutomize štýl, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Vďaka. 6 - Ak by ste chceli kúpiť veľké množstvo,prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu! 7 - Prosím, uistite sa, že vaše meno, adresu, psč, atď., správne a úplné. 8 - Prosím, nech nás má čas sa s tebou hovoriť, neotvárajte spor prvý. O Rozdiely Farieb v Dôsledku obmedzenia vo fotografii a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora, farby ukázalo, že nemusia byť 100% zhodné s skutočných položiek. Dúfam, že sa vám mohol pochopiť to dobre. Ďakujeme! Ďakujeme vám za vašu podporu a prajeme vám príjemné online nakupovanie.

Štítky: hoodi, bunda ženy, mens darkred hoodies, cyklus jersey mužov, muži sveter, muži streetwear, 3d muž tričko, vlk mláďa, tepláková súprava ženy, pulóver ni.


( 4 Hodnotenie )

Počet