Mocsicka Arabian Nights Dekor Pozadie Narodeniny Photocall Pozadí Photo Studio Aladdin je svetlo Fotografie Pozadia

€2.93


Prečítajte si prosím Nasledujúce Údaje Starostlivo Máme vlastnú továreň a štúdio. Naše pozadie je vhodný pre fotografie, baby sprcha, narodeniny, svadba, sviatok, party, prírodné sezóny a iných príležitostiach. Naši dizajnéri môžu navrhnúť rôzne pozadia, podľa potrieb každého klienta. Sme fotografia v pozadí továreň, Ak máte veľkú objednávku, prosím kontaktujte nás. Dáme vám viac zľavy, dúfam, že naša dlhodobá spolupráca.

Poznámka: Prosím, kontaktovať kupujúceho na zmenu prispôsobený na pozadí, do 12 hodín , inak nemôže byť zmenená. Zrušiť objednávku do 24 hodín , v opačnom prípade nebude možné zrušiť.

Tenké-Vinyl Zložené, Bezšvíkové, opätovné použitie, Odolná, nízka hmotnosť, Ľahko sa prenášajú, vernosť Farieb, Č reflexné

Polyester Umývateľný, Môžu sa žehliť, Vrások zadarmo, Bez záhybov, HD obraz, Vysoko Kvalitné, Bezšvíkové, Zložené, opätovné použitie, Odolná, nízka hmotnosť, Ľahko sa prenášajú, vernosť Farieb, Č reflexné

Pridať horný/dolný vrecku alebo punč Suport kučeravé vlasy pozadia je možné prispôsobiť na akúkoľvek veľkosť,pridať fotky,upravovať farba/štýl

Farebný Rozdiel:

1.Upozorňujeme, že každý počítač má rôzne farby a rozlíšenie nastavenia tak, aby farby zobrazené na obrazovke sa môžu mierne líšiť od skutočných.

2.Tlač účinok v závislosti na nastavení. Nemôžeme vám poskytnúť náhrady alebo výmeny na položky, ktoré majú mierne farebné variácie.

3.Obrázok ukazuje rozdiel medzi web ukazuje a skutočného pozadia po vytlačené.

4. Mierne chromatické aberration je normálne. Urobili sme v našich silách dať farbu popis každého z pozadia. Ak nie je možné akceptovať, prosím, kupujte len s opatrnosťou.

Package: balíček poslať zložené. Tam môžu byť drobné vrásky, keď sa vám to podarí,ale to je ľahko odstrániť vrásky: (1)Roll to až tesne s valec na 3-4 dni,bude to ok. (2)Teplo s žehlička na zadnej strane položku,potom to bude hladká znova. Prosím, nie žehlenie v prednej pozadia, alebo dajte pozadí dotknúť vody, pretože to bude zničiť pozadí. Ak objednávku je viac,môžeme tiež loď za tepla. FAQ:

1.Otázka: Ako prispôsobiť kulisu?

A: (1)Ak nie ste objednávku, prosím pošlite nám svoje vlastné informácie, ktoré obsahujú obraz, veľkosť, farbu a slová. Naši dizajnéri vám dizajn je pre vás.

(2)v prípade, Ak ste objednávku, a chcete prispôsobiť kulisu, prosím pošlite vaše vlastné informácie nám po objednať. Ak sme nedostali váš prispôsobiť e-mail 12 hodín neskôr, budeme loď produktu, ktorý ste si objednali.

2.Otázka: Keď package lode von? Ako dlho to môže dodania?

Odpoveď:balík normálne loď počas 2-3 dní. A standerd shippeing služby zvyčajne potrebné 15-40 dní na dodanie. Ak ste ju potrebujú urgenttly, zvoľte si, prosím, expresné prepravné služby.

Úprimne snažiť v našich silách, aby slúžili vám! Ak ste spokojní s produktmi a službami, prosím, daj mi päť-hviezdičkový chvály. Kupujúci, ktorí spätnom odkúpení môžete kontaktovať predajcu prijímať exkluzívnych kupónov na základe piatich-star chvály film objednávku! Ak máte akékoľvek otázky, obráťte sa na kupujúceho v čase, budem odpovedať vám čo najskôr, a vyriešiť problém rýchlo!

Ďakujem za trpezlivosť pri čítaní, a prajem vám šťastný nakupovanie!!!

Štítky: aladdin lampa, rád štúdio, photo studio fondov, Pozadie, aladdin strany, široký fotografie pozadia, pozadie narodeniny, zlato photocall, pozadie fotografie štúdio, fotos štúdio.


( 0 Hodnotenie )

Počet