M18 Li-ion Batéria Plastové Prípade PCB Nabíjania Ochrana Doska Pre Milwaukee M18 18V 9Ah Nálepky, Štítok Shell Bývanie

€3.71


Plastový kufrík ( bez batérie bunky ) a Nabíjania Ochrana Doska Pre Milwaukee 48-11-1815 M18 Li-ion Batéria

/////////////////////////////////////////////////////////////// Tento produkt je komponent bez batérie core . Používa sa na opravu a montáž batérie pack, iba pre ľudí, ktorí sú oboznámení s výkonnosť batérií a majú praktické skúsenosti v batériu montáž. /////////////////////////////////////////////////////////////// Žiadne Pôvodné, 100% B rand Nové, Bez Batérie Bunky !!!!!! dokáže vyplniť 15 kusov 18650 li-ion batérie, Ale to je len shell, nie je tam žiadny batériu vo vnútri. 1. "BOX-PCB-9Ah-Nálepku" Balík obsahuje: Plastový kufrík ( žiadne batérie, žiadne bunky ) Skrutka Jar Dosky plošných spojov(PCB) Nikel List Ako nasledujúci obrázok: bez batérie buniek 2. "PCB" Balík obsahuje: Dosky plošných spojov(PCB) Ako nasledujúci obrázok: bez batérie bunky 3. "9Ah Label" Balík obsahuje: 9Ah označovať Ako nasledujúci obrázok: č cell batéria

Poznámka: 1. nie sú žiadne batérie v balení !!!!!! 2. Ak potrebujete batérie, prosím, nenechajte miesto objednávky ! 3. Ak nemáte znalosti z batérie, montáž, prosím, nenechajte objednávku ! Schéma zapojenia obvodu, rady a batérie :

Poznámka: nie sú žiadne batérie v balení !!!!!!

Štítky: príslušenstvo dewalt, renault batérie mount, milwaukee packout koľajových box, doska ovládač, batéria m18 milwaukee, breadboard solderless, batéria rada makita, makita 18v nástroje viac, m18 milwaukee, dewalt batery prípade.


( 5 Hodnotenie )

Počet