3-4 Osoby Dvojvrstvové Rainproof Outdoor Camping Útulku Stan pre Rybolov, Poľovníctvo Cestovanie, Dobrodružstvo a Rodinnú oslavu Zelená Modrá

€35.55


Vlastnosti: Super klasický stan vnútorné dizajn, pred a po otvorené, nezávislé, import, pohodlné a komfortné. Podpora typ okna dizajn, účet je usporiadané v hornej časti dve vetracie strešné okno, dobré vzduchovej priepustnosti, môžu byť otvorené alebo zatvorené, pohodlné a praktické. Noc bude v účte uzavretá, vlhkosť a dážď. Záves môže byť otvorené mimo účet a zrolovať a pevné spony, pracky, jednoduché použitie. Leto v účte môže byť používaný samostatne. Priemer 7.9 MM, vysoko kvalitné sklo prút, ľahké a odolné, budovať a skladovanie, sú veľmi pohodlné. Veľké ventilačné okno s top stanu na oboch stranách, na dosiahnutie najlepšieho účinku a vzduchovej priepustnosti, anti mosquito. Keď je vonku vietor, vietor lano vytiahol, s cieľom zlepšiť proti vetru pevné stan, stan.

Popis: postaviť stan v prírode, s stan nechty pevné, čím sa výrazne zlepšiť vetrolam stan, a môže robiť vo vnútri a mimo budov celý účet. Celkom dva stany vo vnútri vrecka môžu byť umiestnené, oblečenie, mobilný telefón a iné nečistoty. Pohodlie a skladovanie. Začiatok stan je vybavený hákom, zavesenie svietidla.

Špecifikácia: Materiál: polyester a oxford handričkou ukladaciu veľkosť: 52*10*12 cm Otvorte veľkosť: 200*200*130 cm Vhodné: pre 3-4 osoby Mimo vodotesnými: 2500 mm-3000 Za nepremokavé: 2000 mm Farba: zelená,Modrá Obsah balenia: 1 x Stan 4 x Vietor lano 10 x Nechty 3 x Pólov

Poznámky: Vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. Ďakujeme!

Špecifikácia:

Položky: 3-4 Osoby Dvojvrstvové Camping Stan pre Rybolov Strany Dobrodružstvo

Štruktúra: Double Layer + Dvojité Dvere

Mimo Stanu Nepremokavé Index:2000-3000

Dno Nepremokavé Index:2000-3000

Pól Materiál :Laminát

Dia. Pól :7.9 MM

Príslušenstvo : 4* Vietor Lano + 3* Stan Pól + 10*nechtov + 1* Cestovná Taška

Stan vnútorné rozmery: 190*170 cm, Výška 130 cm, Dostatočne Veľký pre 3 Osoby, Spanie

Veľkosť balenia: 50*15*15 cm Len

Štítky: rybárske kliešte pesca, stan, kamp camping stan, pes úkryt, fold strany stanu, altánok stan, vták vonkajšie, tábor vonkajší stan, 4 osoby stan, tábor, stan cestovanie.


( 1 Hodnotenie )

Počet