Vintage Retro Štýl Zvierat, Kôň, Slon Sova Tvarované Kovové Zvon, Zvonček Zavesenie Dverí Domáce Dekorácie Hot

€5.50


1. Slon zvonček je vyrobené z pevnej mosadze funkcie jednej ozdobený pevné medené perličiek, ktoré robí viac ostrý zvuk, pripravený na použitie s jeho magnetické zadnej a hornej zavesenie otvor.

2. Jednoduchosť & Antique Dizajn : Rustikálny povrch bell je jedinečný doplnok pre vašu terasu, verandu, pred dverami za šťastie, dekoratívne bell storm dvere, ročník tematické obchod, záhrada, miestnosť večera zvonček, alebo vnútorné/vonkajšie použitie,

3. Meranie : 4.3"H vrátane reťazca, Bell je 1.2" H,a to je priemer opatrenia 1.3"W.

4. Ideálny darček pre obchodných priateľov, majiteľ obchodu, záhradník, vhodné pre rôzne príležitosti, domov, stien, dverí a festival dekorácie.

5. Hore Elephant Trunk Veterné Zvonkohry je znakom šťastia, a to šíri pozitívnu energiu všade okolo a Zlepšiť liečivú silu

Materiál: Zliatiny

Farba: farba obrázok

Veľkosť: Dĺžka cca 10 CM, šírka cca 4CM, bell 3.5*4CM

1* zviera zvonček

1.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, skutočná veľkosť by mohla byť mierne odlišné.

2.Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné.

Štítky: dvere loptu fotoaparát, video zvonil zvonček, pre domáce, dekor sova, tunya video zvonček, bell dvere bezdrôtové, vedi bezdrôtový zvonček, sklo zvonček prepínač, 19x30x7 ložisko, uf vintage.


( 2 Hodnotenie )

Počet