Pre PS5 Disku Vinárske Odtlačkový Nálepky Konzoly + 2 Radič Pokožky Nálepka Pre Sony Playstation 5 Hra Príslušenstvo

€7.74


Pre PS5 Disku Vinárske Odtlačkový Nálepky Konzoly + 2 Radič Pokožky Nálepka Pre Sony Playstation 5 Hra Príslušenstvo

Vlastnosti: Vysoko kvalitná vinylová nálepka na PS5 disku Konzoly a Regulátor sa Zabránilo poškriabaniu a prachu, aby si pre digitálne PS5

Konzoly a Radič nové a odlišné. Jednoduchá inštalácia, môže byť inštalovaný v priebehu niekoľkých minút. 100% vyberateľné, nezanecháva žiadne stick residu alebo poškodiť, ak sa odstráni. Návody na používanie: krok 1:Umyte si ruky a čisté ovládači krok 2:Odstránenie tlačidlo časťami z kože.(Môžete nechtom alebo niečo iné miesto) krok 3:Vložiť na ovládači tlačidlo a konzoly byť opatrní. A potom použite sušič vlasov na mierny, A použite pevný karty vytlačiť ju . Počkajte aout 3 hodiny predtým, ako ju použijete, by mali byť lepšie. Môžete zopakujte operáciu manyl krát,Ak viskozita klesá, použite sušič na vlasy zmäkčiť, môže zr Balík, Vrátane: 1 x Konzoly Pokožky, 1 x radič kože. Poznámka: Radiče Nie sú zahrnuté.

Štítky: zariadené, pri nechtov, panel sony playstation 5, 5 playstation, playstation 3 diely príslušenstvo, hry a dym ps4, samolepky ps5, consol ps4 pro, play station 5 sony, ps5 vinyl, ps5 nálepky.


( 0 Hodnotenie )

Počet