Auto Nafukovacie Postele SUV Auto Matrac Zadné Riadok Auto Cestovanie Spacie Podložky Off-road Vzduchu Posteľ Camping Mat Vzduchu Matrac Auto Príslušenstvo

€13.98


Funkcie: Mäkký a Trvanlivý Materiál: hrnú povrch tohto SUV vzduchovom vankúši je pohodlné, priateľské k pokožke, prirodzené, pohodlné, pevne stitched a vzduchotesné. Ľahko sa čistí, môžete odstrániť špinu ľahko a rýchlo len s jedným utrite.

Užite si Lepšie Spánku: Približne 175*130 cm/68.9* 51.2 cm, super-veľké veľkosti, jednotné sily, zabezpečiť non-kolaps a stabilnú podporu. Toto auto vzduchu, matrac, sa môžu obrátiť na zadnej strane vášho auta do pohodlnú posteľ, pomáha relaxovať telo a vychutnajte si lepší sleep počas cesty.

Vysoký Výkon: ochranu Hlavy, môže byť použitý ako operadla pre posedenie a klamstvo, hlava zrážky prevencie, voľne zmena držania tela. Či už ste v aute, vonku, alebo doma, to obojstranné vzduchu matrac môže byť použitý ako odpočíva posteľ. To má super nosnosť 650 libier a môže ubytovať 2-3 dospelých.

Rýchle Inflácie a Deflácie: V airbagy na oboch stranách môžu byť rýchlo nafúknuté alebo defláciu na požadovanú pevnosť v priebehu niekoľkých minút. Pevnosť môžu byť upravené podľa vašich potrieb. Nafúknuť matrac, stačí, ak zástrčku čerpadla do otvoru zapaľovača na cigarety v aute, a potom čerpadlo vzduch do matrac cez trysku.

Prenosný a Praktický: Vďaka nafukovacie konštrukcie, matrace môžu byť rýchlo zložené na skladovanie, a pripojené prepravný vak môže byť použitý pre pohodlné cestovanie a camping. Tento prenosný vzduchu, matrac je kompatibilný s väčšinou modelov áut a môže sa ľahko inštaluje sa na zadné sedadlo.

Špecifikácia:

Meno: Auto Nafukovacie Postele

Materiál: PVC+hrnú

Farba: čierna, sivá, béžová, modrá

Balenie Zoznam:

Nafukovacie Auto Vzduchu 1 x Posteľ

Vankúš x 2

Súprava na opravu x 1

3 Rôzne Veľkosti Trysky x 1

Nafukovacím a Deflátor Vzduchové Čerpadlo x 1

Napájací Adaptér pre automobily 12V DC 1 x

Úložný Vak x 1

Inštrukcie x 1

Štítky: auto gadget, auto stan, snehové reťaze, auto matrac, auto na matrac, maska spánku, matrace, vzduchové matrace, posteľ matraca, nafukovacie auto matrac creta.


( 1 Hodnotenie )

Počet