Bling Bling Šplhať Crystal Lady Tenké Vysoké Podpätky Sandále, Topánky Členok Zábal Otvorené Prst Multicolor Drahokamu Party Šaty Lady Čerpadlá

€46.84


Vitajte v Našom obchode, Užite si nakupovanie

Spokojnosť Zákazníka:

Ak máte akékoľvek otázky,neváhajte nás kontaktovať.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme obavy a sklamanie, ktoré by ste mohli mať a bude sa snažiť vyriešiť problémy,

Veľkosť Tabuľky:

Produkt vykazuje:

Upozornenie: zvyčajne sme predávať na Európskej veľkosť,môžete ma kontaktovať pred objednávky.

Dodacia lehota : Čína Príspevok(8-26 dní, EMS(5-10 dní),DHL(3-7 dní),niekedy to meškanie, ako niektoré dôvody,prosím, kontaktujte ma na prvý raz.

Výmena

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom tú najlepšiu kvalitu že môžeme. Ak je chybný alebo problémy s kvalitou z položiek sa dostanete, môžete poslať späť do 5 dní dostanete sa s ním pôvodný condtions na výmenu alebo vrátenie peňazí, a po obdržaní tovaru môžeme poslať nové pre vás, alebo preplatiť.

Ale bude kupujúci zodpovednosť za ďalšie poplatky za doručenie.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívne spätnej väzby je pre nás veľmi dôležité. Pls opustiť pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi položky alebo služby, pls kontaktujte nás skôr, než si potvrdenie prijatia a nechať negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom!

Štítky: záhrada svadobné podpätky, pracka pre diy, gred svadobné podpätky, linamong topánky, jasné, päty, pracky na šaty, split prst, mačiatko päty veľkosť 33 dámske topánky, cornets svadobné podpätky, buckl.


( 1 Hodnotenie )

Počet