Skutočné S6 Mini Štýl Hatchimals Colleggtibles Royal Poklop Poklop Svetlé Slepé Okno Násadové Vajcia, Deti Kreatívne Hračky, Darčeky

€8.10


FAQ: Q1 Je to Originálne? Áno,100% Originálne Pravé.Sme Autorizovaný Špecializácia Obchod Spin Master 。 Q2, Čo je materiálne? Bezpečné, netoxický a šetrný k Životnému Prostrediu Plastových Materiálov, S 3C a EÚ v bezpečnostnej certifikácii,ktoré Si Môžete Kúpiť S Dôverou! Q3 Čo je v balíku? Prísť s originálnym Box. Q4 to, Čo je veľkosť? Veľkosť zobrazené pri výrobku obrázku nižšie. Funkcie: (1)Mini vajíčka náhodne možno poklop viac ako 80 štýly domáce zvieratá! (2)S light-emitting funkciu, poslať zvieratá na svetlo, domáce zvieratá budú veľmi svetlé! Inkubačná Pravidiel: (1) Každé vajíčko sa môže náhodne poklop roztomilé zvieratko. (2) Existuje možnosť, že limited edition pet môže byť rozmnožil. (3) Zvieratá vyliahnutých sú vybavené nádherné doplnky Inkubačná Kroky: Krok 1 :Rub Matný Symbol Lásky, až sa stane mäkké. Krok 2 :Stiahnite a kôry okrem pozdĺž matný láska symbol. Krok 3 :Odstránenie pet a čistenie vaječných škrupín. Úvod do Rarita: (1) Každá bábika je rozdelené do štyroch vzácnych stupňov: Normal Verziu, Vzácne Verzia Predchádzajúcej Verzie, Limitované Vydanie. (2) zriedkavejšie pet, tým nižšia je pravdepodobnosť, a limited edition má najnižšiu pravdepodobnosť. To je tiež jedinečný hrnú série! Tipy: odlúpnite extra matný. V spodnej časti malé matný možno aj do krásnej základňu pre domáce zvieratá. Nezabudnite vyčistiť matný!

Štítky: slepý box na hračky, hasbro hračka, 16 miniatúrne, 1 mesiac šaty, toucan, hatchimals mini vajec, skutočné tajomstvo hatchimals, hatchimal dom, figúrka nevidiacich boxy, vajcia vody.


( 1 Hodnotenie )

Počet