10Pcs umelec maľovať štetcom Maľovať štetcom akryl olej, akvarel, ľudské maľovanie na tvár, začiatočník/deti remesiel dodanie

€3.18


1VALUE BALENIA 10 VEĽKOSTI UMELEC FARBY, ŠTETCE: Soucolor 1-pack 10pcs 10 veľkostí všestranný profesionálne štetce nastaviť rôzne tvary, aby MIEŠANIE FARIEB jednoduchšie, ideálny pre umelcov a maliarov všetkých úrovniach. Nádherný darček pre vašich priateľov a rodiny, ktoré majú maľovanie! 10 Veľkosť: 5/8 8 6 4 5 3 2 2 1 2/0; Dĺžka: 17.5 cm na úrovni minimálne 19,5 cm (6.9, aby 7.7 cm). All-PURPOSED FARBY, ŠTETCE SADY: Profesionálne maliarske štetce môže pokrývať všetky vaše potreby. Multi-purposed kefky sú ideálne pre Akvarel, Olej, Gouache, smalt, cel-vinyl, Maľby akrylom, Telo, Nechty, Maľovanie na Tvár, Miniatúrne, Model, Drevo, Sklo, Pohár, Keramika, Výtvarné diela, Umenie triedy, Remeslo Umenie: Maľba, DIY Umeleckých Remesiel, atď. Skvelé pre voľne žijúce zvieratá, botanickej, portréty, bábika, ilustrácie, miniatúrne, model lode a lietadlá, umenie a remeslá, rock, kožené, gesso a keramické umelecké maľovanie. PREMIUM CRAFTMANSHIP: Navrhnutý s odolné štetiny, nikel kovanie, a robustné drevené rukoväte, môžete použiť kefy zamerať sa na svoj obraz a vždy plná kreatívnych nápadov. Individuálne ručne vytvorený a dvakrát oblúkovitými s vynikajúce spracovanie, takže žiadne odlupovanie farby z rukoväte, voľné štetín alebo kovanie s týmto pro mini farba sada štetcov. Určené pre dlhý čas používať, bez kompromisov na výkon alebo vzhľad po viacerých maľovanie a upratovanie. ĽAHKÁ ÚDRŽBA: Po použití kefy, je to veľmi pohodlné umyť teplou mydlovou vodou a pretvoriť kefa tipy. Vzduch-suchá, štetce a ukladať ich v účtovnej kontajner v tip-top pozície na dlhú dobu používania. VEĽKÉ MAĽOVANIE DODÁVKY: Veľké maľovanie na darček pre rodinu, priateľov, deti, dievčatá, ženy, študent, spolužiaka, učiteľa. Pre použitie v školách, cestovanie alebo používané v domácnosti a kancelárie. Skvelé Späť do Školy Stacionárne, plánovač alebo denníka dodávky na Vianoce, Narodeniny, Deň matiek, veľkej Noci, Deň, Deň svätého Valentína, Deň Vďakyvzdania, Party, Nový Rok. Poskytujeme 24 hodín priateľský zákaznícky servis.

Štítky: rada písanie, umenie kefa, štetcom maľovať, pictur, farby akvarelové, face paint set, temperové farby, farba, kompaktná sada akvarelových farieb, acryl farba.


( 0 Hodnotenie )

Počet