Ženšen Čínsky Oolong Taiwan Ženšenový Čaj pre Sliming a Zdravie 250g / Taška Balenie

€8.64


Premium Organické Zdravotnej Starostlivosti 250g Čína Taiwan Dong ding Ženšen Oolong Čaj Zelené potraviny Čaj

Druhy čaju: Taiwan Ženšen Olong Čaj

Dátum výroby: tento rok

Hmotnosť: 250g na tašku.

Doba skladovania: 18 mesiacov

Skladovanie: V Suchu

Poznámka: Môžeme byť istí, že v balíku je vákuum pred odoslaním. Ale ak zistíte, že to nie je úplne vysávač, je to normálny jav, spôsobený dodanie. Nebojte sa, že čaj je stále čerstvé. Ďakujeme za pochopenie

Ženšen Oolong Čaju :

Je to osviežujúce zmes oolong čaj a ženšen. Oolong čaju sú známe pre ich orchidea-ako aróma a pretrvávajúce sladkou dochuťou. Sú účinné aj pri zmierňovaní prevenciu alebo zažívacie ťažkosti. Výskum tiež naznačuje, že môže pomôcť znížiť hladinu cholesterolu v krvi. Ženšen je už dlho známe ako liečivá bylina. Je to často používaný pre zvyšovanie telesnej a duševnej odolnosti, posilňuje odolnosť voči stresu a únavy, posilnenie imunitného systému a oživiť aktivitu buniek. Veľa výskumu sa zamerala aj na vlastnosti ženšen, ktorá sa zdá byť na pomoci v prevencii tepla ochorenia, pretože pomáha znižovať krvný tlak a hladinu cholesterolu. Ženšen môže zastaviť rast niektorých rakovinových nádorov.

Štítky: čínsky zelený čaj, čaj, dab plus, oolong, koreň ženšenu, puer čaj pohár, die čaj, oolong čaj, čaj ženšen, taiwan čaj ware.


( 2 Hodnotenie )

Počet