Vintage Kávy Znamení Dreva Domova Kuchynské Nástenné Závesné

€13.15


Popis

Pridať trochu kultivovanosti vášho domova pomocou nášho jednoduché, ale vkusne elegantné štylizované Darčeky Stene Visia Dekoratívne Drevo Sign - Všetko, čo potrebujem, Je Dnes Trochu Kávy A Veľa Ježiš-Zavesiť na Stenu Domova. Krásne vyrobené z najvyššej kvality dreva a lano na zabezpečenie trvanlivosti, že trvá celý život.

Funkcia

- Materiál: Drevené MDF s vešiak + vysoká presnosť tlačené - Veľkosť: 30 * 40 * 1 CM, 0.85 KG/KS - Farba: ako ukazuje - Rustikálny Dom Dizajn - Špeciálne pre Voľný Čas - Dual Vešiak & Pripravený na Viseli - Oheň Horel Okraj, aby Prirodzené Účinky - Viaceré Vzory na výber - Ideálny Domova Kus na Wall Art

Balenie zoznam

1 x Kuchyňa Stene Visí

Poznámka:

- Rustikálny charakter dreva môže vytvárať úlomky&obsahovať nechtov diery a iné nedokonalosti(remeselníci položku,nie kvality problém), ktorý chcete pridať ďalšie výhody rustikálny vzhľad všetci idú po. - To by mohol byť mierny rozdiel medzi produktu obraz a skutočné hodiny spôsobené svetla jas. Pls poznámka: chyba merania v 1~2 cm je normálne.

Štítky: bowling vintage dekor, šperky strojov, motorola g stylus, vintage, takže dekor, káva doska, f7000, t819, káva dekor, káva kovové prihlásiť, ženské vintage dekor.


( 1 Hodnotenie )

Počet