Diamond výšivky Domorodci Indiánske Pierko mužov cross stitch súpravy Diamond Maľovanie na predaj,obrázky diamond Mozaiky Ramadánu darček

€2.48


Diamond výšivky Domorodci Indiánske Pierko mužov cross stitch súpravy Diamond Maľovanie na predaj,obrázky diamond Mozaiky Ramadánu darček

Milí priatelia, vzhľadom na vplyv malej veľkosti nie je nádherné, je to len pre zábavu detí a prax nováčikov. Zákazníci, ktorí zvlášť chcú nádherný efekt, vyberte si prosím veľkú veľkosť. Zvyčajne, komplexné farebné picutures s jemnými detailmi potrebovať väčšiu veľkosť vyjadriť informácie. A ak chcete, všeobecný pohľad na účinok každej veľkosti, nasledujúci obrázok je len pre referenčné účely. Môžete tiež nechať nás meesge ak chcete viac veľkej veľkosti, alebo máte akékoľvek iné otázky.

Normálny čas príchodu je 10-40 dní.Situácia v jednotlivých krajinách je rôzne.Maximálny sľúbil, že čas príchodu je 60 dní.

1. Normálne, budeme loď sa položky na vás do 1-5 dní,akonáhle sa dostaneme informácie o platbe. 2. Ponúkame štyri spôsoby dopravy v celkovej sú EMS, www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, DHL a Čína Príspevok Letecky. Pošleme pozemky na vás, ako vaše požadované zásielky spôsobmi.

Koniec Vitajte Na Návšteve nabudúce !

Štítky: cross stitch kresťanstvo, mbira sanza, cross stitch súpravy amerika, native american indian, kravatu indiánskych, radosť nedeľu cross stitch narodenia, narodenie ježiša cross stitch, Útek, gaštanové vlasy, constelation cross stitch.


( 0 Hodnotenie )

Počet