DIY Mini T esla Cievka Modul Nezmontované 15W DC 15-24V 2A Plazmový Reproduktor Elektronické Stavebnice

€4.13


{infomodule}

Mini T esla Cievka Plazmový Reproduktor Elektronické Stavebnice 15W DIY Sady S Nehrdzavejúcej Loptu

Položka vhodné pre školy, vedecké, výskumné projekty, veľké množstvo a priaznivé ceny, okrem toho poskytujeme podrobné materiálu.

vitajte na objednávku !!

1.Popis:

V Tes la cievka môže vyvolať vysoká teplota a vysoký tlak plazmy, ktoré môžu spievať, zapaľovanie, bezdrôtový prenos, a svetlo žiarivky. Má nádherný oblúk. To je veľmi zaujímavé malé výroba vedeckých experimentov. Je to DIY Te sla cievka dielov Stavebnice, ktorá musí byť spájkované a zmontované sami.

2.Parametre:

1>. PCB veľkosť: 4.0 mm*8.0 mm

2>. Výkon: 15W

3>. Príkon: DC 15-24v. Aktuálne je 2A. DC5.5 interface / pin

4>. Audio vstup: 3.5 zásuvky, môžu byť napojené na mobilný telefón, MP3 prehrávač, počítač, audio

3.Princíp úvod:

Te sla cievka je transformátor, ktorý pôsobí na princíp rezonancie. To bolo vynájdené Nicola Te sla, a Srbsko Americký vedec v roku 1891. Používa sa predovšetkým na výrobu ultra vysoké napätie, ale nízky prúd vysoké frekvencie STRIEDAVÉHO prúdu. Te sla cievka je zložený z dvoch skupín rezonančná obvody (niekedy tri skupiny) spolu. Te sla cievka je ťažké definovať, a Nicola Te sla sa pokúsil veľké množstvo konfigurácií rôznych zvitkov. Te sla používa tieto cievky vykonávať inovatívne experimenty, napríklad elektrické osvetlenie, fluorescenčného spektra, X ray, vysokofrekvenčný striedavý prúd jav, elektroterapiu a rádio prenos energie, vysiela a prijíma rádiové signály.

4.Te sla funkcia:

1>. Elektrické oblúkové funkcia: traverse zadnej konci bude vyrábať oblúku. Arc, môžete tiež vznietiť.

2>. Septum svetlo funkcia: po Te sla cievka je elektrické, žiarivka môže byť osvetlené od seba.

3>. Prehrávanie hudby funkcia: nový koncept reproduktor pre elektrické oblúkové stimulovať vzduchu, aby sa vzduch vibrácií vyrába plazmy. Môžete hrať mobil / počítač hudby, ale zvuk je malé.

6. Inštalácia Kroky

Tipy:

1>. Inštalácia malé súčasti na prvý;

2>. Inštalácia zložité súčiastky prednostne;

3>. Dávajte pozor na smer inštalácie komponentov.

4>. Uistite sa, že spájkovačka nie na uch komponenty na dlhú dobu.Inak je ľahko poškodiť komponenty.

7.Poznámka:

1>. Tento výrobok je bezpečný, nie je moc vysoká, nebudú poškodené elektrickým prúdom, ale to nie je doporučené tou ch hornej časti cievky arc, tam bude pocit pálenia.

2>. Nie na uch chladiča po dlhom čase napájania, teplota je veľmi vysoká, najmä použitie 24v vysoké napätie tepla obrovský, ak je to potrebné, pridať svoje vlastné chladenie chladenie ventilátorom, alebo pracovný čas viesť k príliš horúci, vypnite prosím na dobu, Elektrické použitie.

3>. Tes la cievka sa odporúča pracovať, keď telo alebo iných objektov v blízkosti cievka, cievka vedľa pol metra prázdne nemôže byť iné objekty, ako iné objekty, ako dobrý vodič bude cievka forme dobrý slučky, absorbujúce cievka energie, čo Testery Potiahnite cievka v tejto dobe účinok ukážke alebo zhoršenie nemôže byť preukázaná!

4>. Neumiestňujte mobilné telefóny, mp3 a iné elektronické zariadenia v blízkosti cievka, alebo cievka bude vyrábať vysokofrekvenčné magnetické pole rušenie, aby boli mobilné telefóny, mp3 a iných zariadení, zlyhanie alebo poškodenie!

Poznámka:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach

spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov.

3.Prosím, aby 1cm-2cm chyba z dôvodu na strane merania .

Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

W ish máte radi nakupovanie čas!

Štítky: diy electron auta, reproduktor kolo 15, y700 15 reproduktory, hlasnejšie reproduktor 15, 15 inch reproduktory, 15 neodymeum reproduktor, reproduktorový systém 5 reproduktory, 25 15 reproduktor, 15 6 reproduktorov, 15 aktívny reproduktor.


( 0 Hodnotenie )

Počet