Xianqifen transparentné ultra tenké čipky podprsenky pre ženy sexy spodnú bielizeň plodín top bh plus veľkosť 36 38BCD lete push up brassiere dievča

€4.12


možno sa vám bude páčiť tieto položky

1.Prosím zmerajte si veľkosť správne, a zvoliť vhodnú veľkosť odkazom na " tabuľka veľkostí "

2.Prosím, aby 1-3 cm líši vzhľadom na ručné meranie ( 1 palec = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 inch )

3.Ak máte akékoľvek otázky, prosím, neváhajte kontaktovať náš zákaznícky servis

4.Ako vybrať pohár veľkosť

Horné poprsie - Pod poprsie = Šálka veľkosť

Pohár A = 7.5-10 CM Cup B = 10-12.5 CM Cup C = 12.5-15 CM Pohár D = 15.17.5 CM

Pohár E = 17.5-20 CM Pohár F = 20-22.5 CM

sexy tenké čipky pohár

tenká bavlna podšívka

rozšíriť ramenné popruhy,push up a získať lepšie

nastaviteľné a kabriolet ramenné popruhy

4 háku a očí

Platby

1.www.tantra-egypt.sk podporuje Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Debetnej Karty,Western Union,Webmoney,QIWI a bankovým Prevodom prostredníctvom bánk.

2.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať. Doprava 1.Budeme posielať položky do 2-3 dní po systém potvrdí kupujúci platby.

2.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,kupujúci sú zodpovední za ciel.

3.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak,kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

4.Položky sú dodávané podľa www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava , www.tantra-egypt.sk Premium Doprava, ePacket,dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov,to môže trvať až 60 dní. 5.Ak chcete získať položka rýchlejšie,prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní. Spätná väzba 1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: štýlové a sexi podprsenka, dievča č podprsenka hot, šaty robot, čierny korzet kostým, 100mw laser, podprsenka jasné, 80 aa podprsenka, 1151 procesor, 100 kus, dievčatá malá veľkosť podprsenka sexy.


( 2 Hodnotenie )

Počet