Top 100 Anime Stieracie Plagát Anime Bucket List Premium a Umeleckých Ikony Skvelý Darček Pre Anime Nadšenci Domova

€3.13


Top 100 Anime Stieracie Plagát Anime Bucket List Premium a Umeleckých Ikony Skvelý Darček Pre Anime Nadšenci Domova

Funkcie:

VYBRANÉ A VYTVORENÝ PRE ANIME NADŠENCI: Sme ruka-vybral top 100 anime z rôznych hodnotenie webových stránok a zostavujú najlepšie. Máme perfektné výber tých nostalgických, staré čas anime na najnovšie a najväčšie. Tento top 100 anime stieracie plagát je perfektný spôsob, ako ísť nadol pamäte pruhu počas sledovania, ktorý z nich si sledoval. Anime výber je zostavený podľa anime nadšenci rovnako ako ty, takže môžete si staviť, nebudete sklamaní!

Popis:

SKVELÉ PRE DARČEKY/STENY DEKOR/RÁMOVANIE: Náš plagát prichádza s robustné, dar-pripravené trubky obal, takže si nemusíte robiť extra úsilie na darčekové balenie. Ak ste sa zapojili, alebo ho používať ako stena dekor, to bude pridať dokonalý dotyk do každej miestnosti. Spomínať v minulosti anime spomienky zakaždým, keď sa pozriete na plagáte. Slúži aj ako veľký hovoriť bod medzi vašich hostí.

Špecifikácie:

Hrúbka: 9 mm plechu

Tlač forma: farebná tlač

Materiál: papier

Veľkosť: 59*42*0.09 cm

Package Zahrnuté:

1 * Top 100 Anime Stieracie Plagát

Štítky: pravoslávna ikona, gamed plagát fortnite, anim pero, plagát poškriabaniu, stieracie top 100 anime bucket list, veľké nuly umenie, plagát na stenu, ac dc tričko, bucket list, scratch nálepky.


( 0 Hodnotenie )

Počet