KEMEI TOPY KM-907 Nabíjateľná Elektrická zubná Kefka Ultrazvukové Zub Zuby Kefkou, pre Dospelých, Deti Sonic Escova w/ Vymeniteľné Hlavy

€8.06


Upozornenie: podpora nastaviť zubná kefka alebo len 3ks náhradné hlavy, iný štýl , cena je rozdielna. prosím, vyberte si čo chcete!!! 1: nastavenie KEMEI KM-907 kefka: Položka Funkcie: 1.Kvalitný elektrický zubná kefka s sonic vibrácií systém 2.Používa zvukové vlny trasie technológie, ktoré vám pomôžu vyčistiť zubný efektívnejšie a dôkladne 3.Módne a skvelého vzhľadu 4.Ľahko uchopiť rukoväť umožňuje vyhnúť cenových sklzov 5.Zubné kefky dostať do tých ťažko prístupných miestach a pomôcť znížiť zárodky a baktérie 6.Bieliace Pero Systém navrhnutý tak, aby sa zmestili do vášho každodenného životný štýl 7.Osobitne navrhnuté na poslednú chvíľu, bielenie zubov, havárie 8.Jedným stlačením tlačidla prepnúť, jednoduchý na obsluhu 9.Prichádza s 3 vymeniteľnými kefka hlavy 10.Ideálny zub nastaviť pre vaše každodenné čistenie zubov 11.Skvelé pre použitie v domácnosti alebo travellin na Bielenie zubov Funkciu, Obnoviť váš zub s pôvodnú belosť, Znížiť Gingiválneho Krvácanie, Masáž ďasien, podporovať ďasná' mikro-obehu Zabrániť vzniku Zubného Kazu, Účinne odstrániť zubný plak, je Čistý a Svieži Dych, Jasné, zubného kameňa, rozptýlil zlý dych Vysoká frekvencia Sonic vibračná technológia, 30000/min, účinne odstrániť nečistoty vo vnútri zuby, aby zub cleaner Mierne vibrácie na podporu krvného obehu úst, masáž ďasien tkaniva, dobre ochranu vašich ďasien a zubov IPX7 nepremokavé, Indukčné nabíjanie dizajn, prijíma bezdrôtového indukčného nabíjania technológie, prichádza s prenosnou base, stabilnejší pre jeho umiestnenie Špecifikácie: Názov Produktu: Sonická elektrická zubná kefka Vodotesný: IPX7 Zvuk: Napájanie: AC 220V, 50-60Hz Vysoká frekvencia: 30,000 / min 2min čistiť zuby Dupont štetcom, mäkké a pružné Napájanie: bezdrôtového indukčného nabíjania (nie je potrebné žiadne ďalšie batérie, kábel, adaptér) Prísť s 1pcs EÚ zmeniť plug zadarmo Balík obsahuje: 1* zubná Kefka 1* Poplatok base 3* sensiflex 1* Kefa Kryt 1* Zasuňte Kryt 1* EÚ zmeniť plug 2: iba 3ks náhradné hlavy (ako photo show, bude odoslaný náhodné farby) dodacia lehota Tipy:

Všetky package zaslané E-paket alebo POSTNL doporučene loď metóda. s sledovacie číslo môže nasledovať package statu. to je bezpečnosť bezpečné nákladné. Dodacia lehota je cca 15--45 dní. Ako dôsledok rôznych krajín politiky a poveternostných a iných dôvodov. odoslané na rôzne krajiny ,dodacia lehota bude iný. Má nejaké otázky. prosím, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom ali správy. ďakujeme!

Spätná väzba:

Nechajte záporná spätná väzba sa nemôže vyriešiť problém. Existuje mnoho, viac pozitívne spôsoby, ako fáza o dobrú komunikáciu Prosím, odoslaná správa sa k nám cez www.tantra-egypt.sk. budeme sa snažiť nás najlepšie vyriešiť váš problém. ďakujeme!

O Daní:

Budeme sa snažiť v našich silách, aby službu. Pretože vlastné pravidlá sa líšia v každej krajine, clá a spotrebné dane nie sú naša zodpovednosť a sme nie je kvalifikovaný, aby odpovedal na otázky na túto tému. Prosím, výskumu vašej krajine tarify a dovoz spotrebných daní pred nákupom..

Štítky: kvm prepínač, sonic diamond blokov, kemei, elektrická zubná kefka, automatické sonická elektrická zubná kefka nabíjateľná, veľké deti zubná kefka, deti sonická zubná kefka, oem ultrazvukové, ježko sonic, zastrihávač chĺpkov kemei.


( 0 Hodnotenie )

Počet