Čierny orech masívneho dreva magnetické saje Japonský štýl čepeľ noža ryby hlavu nôž kuchyne sushi nôž

€16.31


2019 masívneho dreva pošvy

Čierny orech masívneho dreva špeciálne pošvy, kompatibilný s väčšinou z mesta nože, nové magnetické funkcie, pevný s klincami, viac pohodlné a bezpečné nosenie. (Všetky dreva výzvy neobsahujú nôž)

Parametre výrobku

165mm 6.5-palcový plášť Vhodný pre nástroj orgán dĺžka 16,5 CM,čepeľ je 5.1 cm v jeho najširšom mieste,Čepeľ hrúbka 55 mm 180 mm 7-palcový plášť Vhodný pre nástroj telo dĺžka 18 CM,čepeľ je 5,5 cm na svojom najširšom mieste,Čepeľ hrúbka 55 mm 210mm 8-palcový plášť Vhodný pre nástroj tela, dĺžka 21 CM,čepeľ je 6,5 cm v jeho najširšom mieste,Čepeľ hrúbka 55 mm

Predchádzajúce produkty

Nákup Poznámky

Ako je znázornené na Obrázku 1, všetky dreva výzvy neobsahujú žiadne nástroje, a na stránke s podrobnosťami je nástroj používaný na zobrazenie dreva výzvy. 2 masívneho dreva saje nemôže byť umyté vnútri, drevo plášť škody spôsobené pranie alebo nesprávne fungovanie, nástroj škodu nie je zodpovedný. 3, drevo prezervatívy nie je univerzálny, pozrite si prosím údaje o veľkosti nástroja, nôž typ, atď. pred nákupom. Ak potrebujete pomôcť, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis. 4, vo vnútri dreva plášť je chránený ochranným filmom, neotvárajte to bez povolenia. Žiadne poškodenie je spôsobené škody spôsobené nesprávnym použitím. 5, smer nástroj umiestnenie je smer otvor poloha dowel, ak smer nesprávny nástroj nemôže plne rozšíriť.

Štítky: poháre držiak dreva, meď nôž, knive, v plesne štítok, kuchynské nože magnetický držiak, magnetické bar nôž, čepeľ lure, mi magnetické bloky, sushi set, kai magnetické nôž blok.


( 2 Hodnotenie )

Počet