Čínske Slivkové Kvety rastlín, Bambusové plagáty vytlačí plátne, obrazy na stenu umenia pre obývacia izba dekor pre spálne estetické Dielo

€2.38


Popis:

1.-Materiál:Tlačené na kvalitné Plátno, non-jedovaté, eco-friendly. 2.-Dostupné vo viacerých veľkostiach, vybrať veľkosť, ktorá vám vyhovuje. 3.-Žiadny rám,Rámov musia byť namontované lokálne, pretože nemôžu byť prepravované. 4.-Plagát príde bez hraníc,nie sú Tam žiadne biele okraje okolo maľby.Obraz je ručne rezané, a chyba niekoľko milimetrov s navigačné je normálne, nie sú problémy s kvalitou, či je znížiť počas inštalácie podľa osobných preferencií. 5.-Používame papierové trubice obal, aby nedošlo k jeho poškodeniu počas prepravy.

Popis Produktu

1.-Bez rámu VÝTLAČKOV: Tlačené na kvalitné Plátna.Rám nie Sú. 2.-VEĽKOSŤ: Plagát je ručne rezané a chyba 2 milimetre je normálne.To je rez počas inštalácie podľa osobných preferencií. 3.-PRIPRAVENÝ RÁM: Rámy sú super ľahké kúpiť tu na ktorékoľvek oddelenie alebo plavidlá, ktoré obchodu. Vyberte si rámy, ktoré pracujú s vašim dekorom. 4.-ZDOBIŤ PRE každú IZBU: vyzerajú skvele v obytných miestnostiach, dens, spálne, kuchyne, príspevky, jedálne, kúpeľne, kancelárie,dom , domáce bary, herne, dorms alebo garáže. 5.-PACKAGE & DARČEK: používame papierové trubice balenie , nedošlo k poškodeniu počas prepravy.Robí skvelý darček pre vašich priateľov, manžel,manželka,syn, dcéra, mama,otec,spolupracovníkov,starý otec,stará mama,teta, strýko,bratranec,manžel,alebo šéfa.

Štítky: čínska maľba auta, umenie čínskych, umenie bambusu, estetické stenu, estetické plagát na stenu, bambusové plagát, maľovanie na veľký čínsky múr, vankúš dekor bambusu, podlahy dekor bambusu, čínske mesto stenu obrázok.


( 1 Hodnotenie )

Počet